Férfi Extraliga Férfi NBI Magyar Kupa Röplabda

Győrben kezdjük a Magyar Kupát!

Extraligás férfi röplabdázóink december 6-án, szerdán kezdik meg a Magyar Kupában való szereplésüket a másodosztályban érdekelt UNI Győr SZESE ellen idegenben.

Az NB II-es tabella 3. helyén álló győri csapat az idei szezonban eddig hét győzelmet (Kistext, BTDSE, SzoESE, DSE, Gyöngyös, PTE) és egy vereséget (Eszterházy SC) jegyzett.

A TFSE csapatából több kötődés is van a győriekhez, ugyanis csapatkapitányunk, Horváth Bálint győri származású, ahogyan másodedzőnk, Dávid Marcell is. Mindketten erősítették a győri csapatot a múltban, számukra nem lesz idegen a légkör.

Nagy Gergely tanítványainak a múlt heti, Miskolc elleni bajnokin mutatott összeszedett és célratörő játékot szükséges továbbvinniük az elkövetkezendő kupamérkőzésre is.

Mivel a Győr SZESE hozzánk képest egyel alacsonyabb osztályban érdekelt, ezért a nyolcaddöntőből való továbbjutás egy mérkőzésen dől el, nem kerül megrendezésre visszavágó. Ha az alapjáraton esélyesebbnek mondható TFSE nyeri a Győr elleni összecsapást, akkor a Magyar Kupa negyeddöntőjébe kerül, ahol a tavalyi győztes Pénzügyőr gárdája lesz a következő ellenfél.

Győri származású csapatkapitányunk, Horváth Bálint szavai a szerdai mérkőzést megelőzően: „A csapat számára a szerdai kupameccs lehetőséget ad arra, hogy tovább folytassuk azt a teljesítményt és lendületességet, amit az elmúlt hetekben produkáltunk, illetve a legutóbbi bajnoki meccsen sikerült csapatszinten mutatnunk. Ha a saját játékunkkal tudunk foglalkozni és koncentráltak maradunk, akkor nem lehet probléma a főleg fiatalokból álló, másodosztályban versenyző győri csapattal szemben.”

Magyar Kupa nyolcaddöntő
UNI Győr SZESE – TFSE (12.06. 19:30)
Egyetemi Edzőcsarnok, Győr

Sok sikert srácok, hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!