Férfi NBII Kosárlabda

Gyerünk Gödöllőre!

A férfi kosárlabda NB II. Közép A csoportját veretlenül vezető TFSE-s srácok újévi első állomása a Gödöllői SK otthona lesz! Boros Zoltán csapata eddig 10/10-es győzelmi szériával büszkélkedhet és ha a következő találkozó is hasonlóan szépen alakul, mint az októberi, akkor bizony nem mostanában szakad meg a sorozat!

Az NB II-ben összesen 5 csoportban vetélkednek egymással a csapatok és már csak a Nyugati, illetve a Közép B csoportban található PTE PEAC és a Honvéd Ludovika SE nem kapott még ki. Előbbinek 6, utóbbinak összesen 9 meccsen kellett bizonyítania, úgy, hogy eggyel kevesebb gárda szerepel az említett szekciókban.

Boros Zoltán fiai eddig a legkiemelkedőbb teljesítménnyel rendelkező gárda és a héten már újra pályára lépnek. 2024-ben első ellenfelük a Gödöllői SK lesz, akikkel korábban a bajnoki nyitómeccset játszották (93-43) itthon és kerek 50 ponttal tudtak jobbak lenni. Reményeink szerint, ha nem is ekkora különbséggel, de újfent diadalmaskodnak kihívójuk fölött és tovább folytatják ezt a lenyűgöző sorozatot!

NB II. Közép A – 2024.01.10. 19:20
Gödöllői SK TFSE
Petőfi Sándor Általános Iskola Tornaterme, Gödöllő

Sok sikert srácok, hajrá TFSE!