Férfi NBII Kosárlabda

Változatlanul veretlenül!

NB II-es férfi kosaras együttesünk győzelemmel indította az újévet, ami ezt jelenti, hogy zsinórban 11-ik győzelmüket aratták. Boros Zoltán fiai lehengerlő teljesítményének ezúttal a Gödöllői SK esett áldozatul, de nincs megállás, ugyanis a hétvégén már a MAFC-hoz látogatnak!

A TFSE-s srácoknál a helyzet változatlan, újabb skalppal bővült az amúgy is tetemes névsor. A bajnoki nyitányon, még október elején kerek 50 egységgel bizonyultunk jobbnak Gödöllő ellen és a mostani „csak” 27-es különbségű győzelem elkönyvelhető egy ráhangolódó összecsapásnak.

A meccset Keresztesi Dávid triplájával nyitottuk és szépen lassan növeltük az előnyünket, ám a negyed végére felzárkóztak a hazaiak. Szerencsénkre a második felvonásban sikerült visszaszerezni a kezdeményezés jogát, majd a harmadik etapban teljesen ellehetetleníteni az ellenfelet. Az utolsó negyedben még faragtak a hátrányukból, de érdemben nem jutottak közelebb és a végeredmény 68-95 lett a javunkra.

Gödöllői SK – TFSE 68-95 (20-26,12-21,11-32,25-16)

Külön öröm, hogy minden játékosunk pontot szerzett az első mérkőzésen! A legeredményesebbek Vígh Marcell és Vámos László lettek 19, illetve 17 ponttal, azonban vasárnap ismét jelenésük lesz, méghozzá a közvetlen üldöző MAFC otthonában. Következő házigazdájuk nemrég szenvedte el harmadik vereségét, január 7-én a BKG-Veresegyházhoz látogattak és szoros küzdelemben maradtak alul 91-90-re.

Az utolsó másodpercekben 89-87-re vezettet a Veresegyház és két sikeres büntetőnek hála 4 egységre nőtt a különbség, amit a MAFC már képtelen volt ledolgozni. Itthon 73-58-ra tudtuk őket legyőzni még októberben és reméljük, hogy a diadal idegenben sem marad el!

NB II. Közép A – 2024.01.14. 18:00
MAFC – TFSE
Őrmezei Általános Iskola, Budapest

Gratulálunk és sok sikert srácok, hajrá TFSE!

Forrás: MKOSZ
Fotó: Borhi Mihály – TFSE