Férfi NBII Futsal

Pécs kék-fehér!

Két patinás egyetemi csapat találkozott a Férfi Futsal NB2 Nyugati csoportjának 5. fordulójában, amely már csak deák kötődésükben is pikáns mérkőzést sejtetett magában. A derbinek a bajnokság éléről vághattak neki fiaink, míg a pécsieknek bőven lett volna javítani valójuk.

A vendéglátók bizakodhattak benne, hogy a nagy út talán kivesz majd a srácokból, így az elejétől kezdve letámadással próbálkoztak. Ám a mieink jól vették az akadályt. Andorka Kristóf találatával már a 3. percben vezetéshez jutottunk –  és ismerjük a régi mondást, ha egy üzlet beindul… Futószalagon érkeztek a TFSE gólok, a 11. percben már megsemmisítő 5-0-át mutatott az eredményjelző. Bár egy szervezett csapatot ismerhettünk meg az ellenfélben, nem tanusítottak különösebb átütőerőt, így részükről csak egy szépítő találatra futotta.

A második félidőben már jött a jutalomjáték, futsalosaink nem engedtek ki, végig szórakoztató előadással tartották kézben  a találkozót, amelynek további 3 gól lett a jutalma. Örömteli és külön kiemelendő, hogy csapatunkból hárman is duplázni tudtak a mérkőzésen.

Értékes 3 ponttal lettünk gazdagabbak, így továbbra is veretlenül, egy mérkőzéssel kevesebbet játszva holtversenyben vezetjük a bajnokságot a Nagykanizsai Futsal Club-bal fej-fej mellett.

PTE PEAC R-BUS – TF SE SZERTARSPORT.HU   1-8

Összeállítások: 

PTE:  Ambrusics- Koronics, Szentes, Huszty, Spannenberger

TFSE: Takács- Fazekas, Andorka, Dudás, Fodor

CserékPapp, Lipl, Szalmás, Csernai, Faragó, Rónaszéki, Kertész, Fritz, Sztranyovszky

VezetőedzőCsernai Gábor László

Gólszerzők: Reith 16’ illetve  Andorka 3’, 9’, Lipl 5’, 11’, Csernai 10’, Fazekas 24’, 31’, Szalmás 35’.

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!