Férfi NBII Kosárlabda

Ezen a héten már megnyerhetjük az alapszakaszt!

Boros Zoltán fiainak mindössze 3 mérkőzése maradt hátra az alapszakaszból és továbbra is vezetik a tabellát. A rájátszásba jutás már nem kérdés, ezen felül egy péntek esti győzelem esetén még az első helyet is bebiztosíthatják maguknak!

NB II-es kosarasaink a bajnokság 16. fordulójában a 7. helyen álló Kandó SC-vel csapnak össze itthon. Novemberben nagyon szorosra sikeredett az ellenük vívott párharc, akkor mindössze 5 ponttal bizonyultunk jobbnak és az utolsó negyedben dőlt el a találkozó végkimenetele. Az eddigi teljesítmény tükrében mi vagyunk az esélyesebbek, de nem szabad abba a hitbe ringatnunk magunkat, hogy már zsebben van az újabb győzelem.

Hazai pályán remekelnek a srácok, 7-ből 7 meccset nyertek és ebben rejtőzhet a siker kulcsa, ugyanis érkező ellenfelük legutóbb nagy nehézségek árán tudott nyerni a Szigetszentmiklós otthonában 56-64-re, ráadásul a 6 idegenbeli mérkőzésükből ez volt a második, amit megtudtak nyerni. Hazai pályán erősebbek, de most rajtuk a sor, hogy ellátogassanak a racka barlangjába!

NB II. Közép A – 2024.02.09. 20:30
TFSE – Kandó SC-Óbudai Egyetem
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

A győzelem azt is jelentené, hogy matematikailag is biztossá válik az első hely, még akkor is ha esetleg az utolsó két összecsapáson alulmaradnánk a Veresegyházzal, vagy a Budapesti Bikákkal szemben. Habár a folytatás szempontjából nagyobb hangsúlyt kapnak az egymás elleni eredmények, de erről majd később!

Sok sikert srácok, hajrá TFSE!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MKOSZ