Férfi MEFOB Kosárlabda

Kosárlabda MEFOB: 66 ponttal büntettük a sereghajtót!

A kosárlabda MEFOB 11. fordulójában Boros Zoltán tanítványai az AKE-Milton Friedmann Egyetem otthonába látogattak és egy kisebb erődemonstrációt követően 66 ponttal bizonyultak jobbnak házigazdájuknál, akinek ez volt a 11. veresége zsinórban!

A korábbi őszi összecsapáson is hasonlóan szép eredmény született, de a srácok most kitettek magukért. Az első félidőben még „csak” 22 egységgel előzték meg az ellenfelet, de a nagyszünetről visszatérve semmi teret nem engedtek a hazaiaknak. A harmadik negyedben még 19, valamint a záró szakaszban újabb 25 ponttal mélyült a szakadék a felek között, így a végeredmény 51-117 lett a javunkra.

Játékosaink közül többen is remekeltek a pályán, Alcser Dániel 24 pontja mellett még szedett 5 lepattanót, 6 gólpasszt adott és szerzett 5 labdát. Woditsch Tamás 17 egységgel járult hozzá a sikerhez, mindemellett bőséggel szolgálta ki a társakat, összesen 12 asszisztot osztott ki. Nagy Dániel 22 pontot és 9 lepattanót szerzett a találkozón, de palánk alatt a legeredményesebb Fábián Balázs lett 12 lepattanóval.

AKE-Milton Friedmann Egyetem – TFSE 51-117 (15-27, 12-22, 13-32, 11-36)

A fiúk továbbra is vezetik a tabellát, eddig csak a DEAC együttese tudott nekik megálljt parancsolni idegenben. Következő mérkőzésükre hazai pályán kerül majd sor február 12-én az SZTE-Szegedi RSC együttese ellen, akik legutóbb 92-101-re maradtak alul a BME-MAFC-cal szemben.

Gratulálunk srácok!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MKOSZ