Egyetemi sport EUG

EUG – 2. nap

Ma tartották a rendezvény hivatalos megnyitóját, azonban nem ez volt a nap fénypontja, bár meg kell hagyni, igencsak látványosra sikeredett. Megszakítva az eddigi standard menetrendet ezúttal a kick-boxal kezdjük, ahol már több eredmény is született. Bozók Szabolcs első napján bronzéremmel debütált (FC -67kg), illetve Fésű Lajos PF kategóriában szintén a dobogó harmadik fokára állhatott fel, de ez még mindig nem a vége. Utóbbi gladiátorunk a másik ágon (KL -74kg) és Rohonczi Jenő (PF +84kg) aranyéremmel zárták a napot!

Futsalos lányaink szintén hasonlóan kemény, de kevésbé véres küzdelemben, végül vereséget szenvedtek portugál ellenfelüktől. A sokgólos összecsapás az utolsó másodpercekig nyílt volt, de sajnos nem tudták kihasználni a lehetőségeket, így elmaradt az egyenlítés. Öröm az ürömben, hogy a Corvinus vízilabdázói és az ELTE képviselői is jelen voltak a találkozón, ráadásul a szurkolásba is besegítettek. Ezúton is köszönjük!

Teniszezőink számára ez a nap hozta a legnehezebb ellenfeleket. A hölgyek a svájciakkal csaptak össze, míg az urak a franciákkal párbajoztak. Mind a két ellenfél a legrutinosabbak közé tartozik a sportágat tekintve és nem is kímélték a mieinket. A meccsek végeredménye egyaránt azonosan alakult.

Strandröpiseink továbbra is szikla szilárdan állják a sarat, sőt, ma is győzelemmel örvendeztették meg a közönségüket! Eddig zsinórban a harmadik diadalukat aratták a srácok.

3×3-as kosarasaink ma kezdték meg szereplésüket a nemzetközi porondon. A srácok első körben egy nagyon szoros mérkőzésen maradtak alul a csehek ellen, majd az osztrákokkal kellett farkasszemet nézniük, de sajnos ott is a rivális nyert. Lányaink azonban komoly erődemonstrációt tartottak a pályán és mindegyik ellenfelüket keményen megszórták!

Sakkozóink is bezsebeltek jónéhány győzelmet. A hölgyek első körben magabiztos diadalt arattak, majd becsúszott egy vereség, de a harmadikban ismét győzedelmeskedtek és ezért holnap a 3. helyről várják a folytatást. Az urak sajnos nem nyitottak jól, de végül kijavították a reggeli malőrt, így végül a 14. helyről fordulnak.

Röplabdázóink parádésan kezdték első napjukat. Mai ellenfelük a valenciai egyetem csapata volt és aki csak az eredmény figyelte azt hiheti könnyű győzelem volt, pedig nem. A spanyolok mindig visszakapaszkodtak a pontozótáblán, de a mieinket ez nem zavarta meg, így a végén 3:0-ás győzelemmel zártak!

Gratulálunk mindenkinek a mai eredményekhez, hajrá TF!