Női NBI Röplabda

Duplán rosszul zárult női röpiseink hete.

Mindenkit hirtelen csapásként ért a pénteki – meccs előtti utolsó – edzésen bekövetkezett sérülés, ami miatt csapatkapitányunk, Poór Alexandra jó időre kidőlt a keretből. Ez lélektanilag megnehezítette csapatunk helyzetét szombaton a Gödöllő ellen, mégis bíztatóan kezdték lányaink a mérkőzést, hamar 0-2 arányú vezetésre tettek szert.

Ezt az állást egy gödör követte, amiből nem tudtak kimászni a hölgyek, és a hazai csapat bravúros módon megfordította a mérkőzést. Csépke Gábor a találkozót követően kihangsúlyozta, hogy nem állhat meg a csapat egy ilyen vereséget követően. Folytatják továbbra is a kemény munkát!

Kitartást kívánunk a csapatnak és mielőbbi gyógyulást Poór Alexandrának!

Női NB I:
Gödöllői RC – TFSE 3:2 (–22, –23, 17, 17, 12)
Megyeri út. V: Szél, Sík.
GÖDÖLLŐ: Ratkai 16, Ince 9, Tóth-Bagi 2, Kökény P. 22, Kovács E. 3, Misonova 16. Cserék: Faragó A. (liberó), Bajnóczi 7, Sorompó 1, Hajós, Saáry. Vezetőedző: Szalay Attila.
TFSE: Nagy V. 12, Kökény N., Radomszki 18, Budaházy 11, Spaethling 5, Benedek 10. Csere: Boller (liberó), Villányi 2, Jancsó 3, Kriegel, Czakó. Edző: Csépke Gábor.

Mestermérleg

Szalay Attila (vezetőedző): „A mérkőzés elején nem működött néhány játékelemünk, amikor ezek feljavultak mindjárt eredményesebbek is lettünk. Az ötödik szettben helyén volt a lányok szíve. Lélektanilag nagyon fontos volt nekünk ez a győzelem. Gratulálok a lányoknak!”

Csépke Gábor (edző): „Csalódott vagyok. Az első két szettben nagyon jól haladtunk, a harmadik elején bekerültünk egy gödörbe, amiből nem tudtunk kimászni teljesen. Sajnos pénteken az egyik kulcsjátékosunk lesérült, ezt láthatóan megéreztük. Folytatjuk természetesen a munkát. Gratulálok a Gödöllőnek!”

Kép forrása: TFSE Női Röplabda – facebook