Kézilabda Női NBII

Döntetlennel végződött az első forduló!

NB II-es női kéziseink hazai pályán fogadták a VSK Tököl alakulatát. Az újonc bizonyítási vágya nem maradt jutalom nélkül és egy izgalmas mérkőzés keretein belül döntetlent harcoltak ki a mieink ellen.

Számunkra kedvezően indult a találkozó, rögtön az elején sikerült előnyre szert tenni, amit egészen a 16. percig meg is tartottunk, ám ekkor jött az első fordulat és a vendégek átvették a vezetést. Innentől kezdve hol egyik, hol másik gárda felé billent a mérleg nyelve, de az első félidei csetepatéból végül a tököliek jöttek ki jobban.

A folytatásban sem változott a játék képe, egészen a 40 percig őrizték nehezen megszerezett előnyüket, majd 18:17-nél újfent hozzánk került. Megint ugyan az az adok-kapok alakult ki, mint az első játékrészben, azzal a különbséggel, hogy a mérkőzés végét jelző sípszónál 26:26 szerepelt az eredményjelzőn. Az 58. percben még két gólos hátrányban voltunk, azonban Marik Dalma gondoskodott róla, hogy ez ne maradjon így, ezen felül az utolsó másodpercekben még volt lehetősége a vendégeknek támadni, de nem tudtak élni vele.

NB II. F csoport
TFSE – VSK Tököl 26:26 (11:12)
SOTE Sportcsarnok, Budapest
Vezette: Herceg, Piller

Forrás: MKSZ

Legeredményesebbeink között Marik Dalma az első hat találattal, mögötte Leitner Luca áll öttel, Jánni Petra és a Bréda Borbála pedig néggyel zárta a találkozót. Hölgyeink következő mérkőzésére idegenben kerül majd sor a győzelemmel indító Csepel DSE ellen.

Szép volt lányok!