Férfi MEFOB Férfi NBII Kosárlabda Női MEFOB

Dobogót érő győzelem!

NBII-es férfi kosarasaink a BKG Prima Szigetszentmiklós csapatát fogadták a bajnokság 17. fordulójában. Kedvezőbb helyzetből és jobb szériával vártuk a folytatást riválisunkkal szemben, akit a fiúk kerek 40 pont különbséggel vertek! Ezzel sorozatban harmadik didalukat aratták.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A srácok remekül indítottak a találkozón, rögtön az első negyedben 17 egységre nőtt a különbség. A második etapban is sikerült tovább növelni az előnyt, de itt „csak” 9-cel szereztek többet, viszont így is tetemes előnnyel vonultak pihenőre. A félidőben 51-25 volt az állás.

Forrás: MKOSZ

A második játékrész ugyan ott folytatódott, ahol abbahagyták, teret sem engedve a vendégeknek. Magabiztosan, minden negyedet megnyerve 96-56-tal zárták le a találkozót. Nem csak a differencia miatt örülhetünk, ugyanis a statisztikából az is jól látszik, hogy összesen 21 távoli kísérletet értékesítettek, de még ez is csak a jéghegy csúcsa. Zsinórban harmadik győzelmükkel előreugrottak a tabellán és jelenleg a dobogó alsó fokán székelnek!

Forrás: MKOSZ

TFSE – BKG Prima Szigetszentmiklós 96-56 (29-12,22-13,20-12,25-19)

Gratulálunk a győzelemhez!

Este folytatás a MEFOB-on!

Boros Zoltán fiai nem csak a bajnokságban remekelnek, a MEFOB küzdelmeiben is rendre az élen járnak! Sajnos legutóbb hiányos kerettel kellett szembenézniük egyik legnagyobb riválisukkal, a Mosomagyaróvárral idegenben, aminek vereség (122-73) lett a vége. Emiatt visszacsúsztak a 2. helyre, de most ki lehet köszörülni a csorbát.

Forrás: MKOSZ

Következő ellenfelük az Óbudai Egyetem lesz, aki szintén vereséggel hangolt a ma esti találkozóra. házigazdájuk legutóbb a hónap elején nézett farkasszemet a már említett mosoniakkal, ők 73-97-re kaptak ki. Azóta nem volt mérkőzésük és a jelenlegi mérlegük 10 meccsből 3 győzelem, 7 vereség. Novemberben mértük össze utóljára a tudásunk, akkor hazai környezetben 94-60-ra diadalmaskodtunk, most idegenben kell bizonyíthatunk!

Óbudai Egyetem Kandó SC – TFSE (02.21. 18:15)
Lónyai Református Gimnázium, Budapest

Kováts Gabriella tanítványai szintúgy ma este lépnek porondra! A lányok parádésan teljesítenek, eddig minden meccsüket megnyerték, ami 7 győzelmet jelent egyhuzamban. Következő mérkőzésükön a közvetlen rivális UNI Győr otthonába látogtanak.

Forrás: MKOSZ

A győriek egyszer már botlottak Budapesten ellenünk, azon a találkozón 85-56-ra tudtuk legyőzni őket. Előző körben megsemmisítő, közel 90 pontos csapást mértünk a Csatára (107-20), míg a kisalföldiek december óta nem játszottak új meccset. Ironikus, de velünk csaptak össze utoljára és reményeink szerint ez az idegenbeli túra is hasonlóan szépen alakul majd, mint az itthoni.

UNI Győr – TFSE (02.18. 19:00)
Városi Egyetemi Edző Csarnok, Győr

Sok sikert mindenkinek, hajrá TF!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!