Női NBI Röplabda

Budaörsre látogatunk!

Női NB I-es röplabdásaink szombat este 19:30-tól a BDSE csapatával fognak megvívni idegenben.

A Budaörs csapata jelenleg két győzelemmel (UTE, Kispest) és négy vereséggel (Békéscsaba, GRC, BVSC, Vasas) a tabella 8. helyét foglalja el. Lányaink a múlt heti Gödöllő elleni vereség következtében a tabella 3. helyére csúsztak vissza.

A 2022/23-as szezon során röplabdásaink kétszer is ötszettes mérkőzést vívtak a budaörsiekkel, melyek során mindkettőből győztesen kerültek ki. Aktuális ellenfelünk játékoskeretében is történtek változások az előző idényhez képest, de tavalyi csapatuk magja idén is a BDSE-t erősíti.

A budaörsi röplabdások között szerepel Hernády Sára, Pisák Flóra és Pisák Luca is, akik a korábbi évek során a TF csapatát erősítették az Európai Egyetemi Játékokon. A TFSE keretéből is van egy kötődés a fiatal pontgyáros Tátrai Zsanett személyében, akinek végképp nem lesz ismeretlen az aktuális ellenfél, hiszen az előző idényben még a BDSE egyesületében röplabdázott.

A BDSE csapata mindig nívós ellenfélnek bizonyult, így idén is izgalmas mérkőzésre számítunk ellenük. Joel Olazábal Herrea tanítványainak elsősorban motiváltan és nyerésre éhesen kell a saját játékukat a pályára vinni a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.

Centerünk, Budaházy Boglárka szavai a következő mérkőzés előtt: „Mentálisan össze kell magunkat szednünk es új lappal kell indulnunk, az előző mérkőzést elfelejtve. Szombaton teljes erőbedobással és koncentrációval kell játszanunk. A Budaörs egy jól összeszokott, hajtós csapat, akik ellen egy pillanatra sem szabad kiengedni. Stabil játékra és a saját hibáink minimalizálására lesz szükség a győzelemhez.”

Női NB I. – 6. forduló
Budaörsi DSE-EMERICUS – TFSE (11.18. 19:30)
Illyés-Aramis Sportcsarnok, Budaörs

Az összecsapást a Budaörs Facebook oldalán (ITT) tudjátok majd követni élőben.

Sok sikert lányok, hajrá TFSE!