Férfi Extraliga Férfi NBI Röplabda

A tavalyi kupagyőztes érkezik!

Extraligás férfi röplabdásaink november 19-én, vasárnap délután 18:00-tól a Pénzügyőr csapata ellen lépnek pályára hazai környezetben.

A PSE a 8. helyen áll az aktuális tabellán. Az általuk lejátszott eddigi hét mérkőzésből négy győzelem (MAFC, Miskolc, Kecskemét, Dág) , és három vereség (Fehérvár, Kazincbarcika, Debrecen) áll a nevük mellett.

A 2022/23-as szezonban bronzérmet szerzett PSE egyesülete már régóta az Extraliga mezőnyében szerepel. A tapasztaltabb játékosok mellett idén még több helyet kaptak a fiatal röplabdázók a csapat játékoskeretben. A nyáron újonnan érkezett játékosunk, Quintz Tamás számára nem lesz ismeretlen az ellenfél, hiszen közvetlenül a tavalyi bronzérmes és kupagyőztes PSE-től csatlakozott egyesületünkhöz.

Fiaink a múlt heti Debrecen elleni vereség után motiváltan vághatnak neki a hétvégi mérkőzésnek. Nagy Gergely tanítványainak pontos és agresszív játékot kell produkálniuk, ha pontot akarnak szerezni hazai környezetben.

Az imént említett Quintz Tamás így látja az elkövetkezendő összecsapást: „A PSE megfiatalított keretében szerepelnek idősebb játékosok is, akik a rutinjukkal meccseket tudnak eldönteni. Szoros és izgalmas meccsre számítok, ahol ha sikerül a saját játékunkat játszani, akkor bármi megtörténhet.”

Férfi Extraliga – 8. forduló
TFSE – Pénzügyőr SE (11.19. 18:00)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Mindent bele srácok, hajrá TFSE!