Cheerleader

Bravúros eredményekkel zártuk a hétvégét!

Cheerleader csapatunk az ELTE-BEAC Spring Open-en és a Cheer MEFOB-on is remekelt a hétvégén (04.05.)! A két rendezvényen 7 kategóriában összesen 21 versenyzőnk indult és 7 éremmel (5 arany, 2 ezüst) tértek haza, ami bravúros eredménynek számít. Bajkor Fanni szakosztályvezető külön kiemelte mennyire büszke a csapatra és a fantasztikus teljesítményeket Ürmös Fruzsina és Regős Péter edzők is értékelték.

Ürmös Fruzsina, a performane cheer divízió edzője:
„Az idén is egy napra esett az ELTE-BEAC Spring Open és a Cheer MEFOB. Nagyon színvonalas versenyrendezés mellett, rengeteg produkció került bemutatásra egy nap leforgása alatt. A TFSE Cheerleading szakosztályának táncosai az Európa bajnokságra való készülés és rengeteg fellépés mellett vállalták el a versenyeken való indulást. Kemény edzések mellett, nagyon összetartva a hazai mezőnyben kimagaslóan színvonalas versenygyakorlatokat mutattak be.

Külön öröm, hogy a small team létszámú, 6 fős senior dance csapatunk maga mögé utasított 2 nagylétszámú (ami nagy előnyt jelent egy látványsportban) csapatot. Felnőtt indulóink a Magyar Testnevelési Egyetemhez méltó fegyelmezettséggel, kitartással és elszántsággal versenyeztek. Senior Jazz Double kategóriában elhoztuk az aranyérmet, ami Babály Tekla és Babály Virág sportolónik érdeme. Bemutatott versenygyakorlatukat magas pontszámokkal értékelték a nemzetközi bírók.”

Regős Péter, a cheerleading divízió edzője:
„Nagyon büszke vagyok az egész csapatra, tudom mindkét résznek voltak nehézségei. Betegségek és komolyabb sérülések is hátráltatták a csapatot a felkészülési időszakban, mégis a sportolók mindent beleadtak. Egész évben keményen dolgoztak, hogy ide eljussanak és színvonalas produkciókkal remek eredményeket érjenek el. Különösen büszke vagyok azokra a csapattagokra, akik év elején szeptemberben csatlakoztak és már is ilyen jól betudtak illeszkedni és felvenni a csapat és az egyesület ritmusát.”

Spring Open eredmények:
Senior Jazz Double 1. hely Sisters
Senior Coed Group Stunt L5 1. hely All for one
Senior Coed Group Stunt L6 2. hely RedSinks
Senior All Girl Group Stunt L5 1. hely Picúrkák (A lányok életük első felnőtt versenyén vettek részt.)

MEFOB eredmények:
Senior All Girl Group Stunt 1.hely Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Senior Coed Group Stunt 1. hely Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Senior Freestyle Pom Team 2. hely Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Gratulálunk a lenyűgöző eredményekhez!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!