Cheerleader

Osztatlan sikert aratott a Hungarian Fun Stunt!

Hétvégén megrendezésre került a Hungarian Fun Stunt a TFSE cheerleaders csapatának segítségével! Az esemény célja az volt, hogy közelebb hozza a sportolókat egymáshoz és közösen tudjanak fejlődni. Próbáltak több olyan új dolgot is meghonosítani ami eddig nem volt jellemző kis hazánkban, például a „new skill csengő”. Szerencsére nagyon jól fogadták a résztvevők, és sokszor lehetett hallani a hangját.

Az a bizonyos „new skill csengő”

Ilyenkor külön erre a célra kialakított tatamin tudták bemutatni az új elemeiket a vállalkozó szelleműek és a többiek egységesen szorítottak értük. A sikeresen bemutatott elemek után mindenki kisebb jutalomban részesült. A program kötetlenül zajlott ezért pár izgalmas feladattal lepték meg a cheerleadereket, az egyik, hogy véletlenszerűen kisorsolt csapatokban kellet emelni!

Véletenszerűen sorsolt emelős csapat

Ahol egy egészséges versenyzés alakult ki és mindenki kihozta magából a maximumot. Továbbá nagy öröm volt számunkra, hogy az ELTE cheerleading jóvoltából a helyszínen lehetet vásárolni a Kovácsik-Bán féle „Így lehetsz igazi cheerleader” című könyvet.

Nem sokkal a kapuzárás után sok új elképzeléssel már elindult a következő alkalom megtervezése. Nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett a nap végén, így biztosan lesz folytatása!

#HunFunStunt !