Férfi NBII Kosárlabda

Bravúr a veretlen Martos otthonában!

NBII-es férfi kosarasiank a MAFC-Martoshoz látogattak a bajnokság 13. fordulójában és hatalmas meglepetésre véget vetettek a listavezető 10 mérkőzés óta tartó veretlenségének! Csupán a második negyedben tudott több pontot szerezni a hazai gárda, azonban az elsőben és a harmadikban föléjük kerekedtünk, ami a győzelmet jelentette számunkra.

A bajnokesélyes MAFC-Martos-ból Bartus Gergely pontjaival indult a mérkőzés. Azonnal érkezett rá a válasz Keresztesi révén, de az adok-kapokból a negyed végére mi jöttünk ki jobban és 13-16-re vezettünk. A nagyszünetet megelőzően kiegyenlített a hazai csapat, így 29-29-cel vonultak pihenőre a felek. A második félidő első felében igazi pontzápor volt, aminek az eredménye 8 pontos különbség lett a javunkra. Ezt követően az utolsó negyedben 14-14 egységet szerzett mindkét fél, így nem csökkent a különbség és megnyertük a találkozót

Forrás: MKOSZ

Játékosaink közül hárman 10 pont fölött zártak. Közülük Vígh Marcellt lehet kiemelni, ugyanis a szerzett 20 pont és hibátlan büntetőzés mellett a harmadik negyed végén egy dudaszóval egybekötött hárompontost is elsüllyesztett, ami nagy lendületet adott a folytatáshoz.

MAFC-Martos – TFSE 62-70 (13-16,16-13,19-27,14-14)

Forrás: MKOSZ

Következő mérkőzésünket hazai környezetben játszhatjuk a jelenleg második helyen álló Százhalombattai KSE ellen, aki legutóbb az SZPA-HSE csapatát verte meg otthon.

Gratulálunk a győzelemhez fiúk, csak így tovább!