Férfi BLSZ II Labdarúgás

BAJNOK A CSAPAT!

Utolsó alkalmak egyike, hogy labdarúgóinkat BLSZ II-ben láthatjuk, ugyanis a most hétvégi fordulóban eldőlt a feljutás kérdése! Szoros versenyfutásban sikerült felülmúlnunk közvetlen riválisunkat, a Budai FC SE-t, de nem csak a bámulatos teljesítménynek köszönhető a feljutás. Most hétvégén az egyetlen olyan ellenféllel kellett szembenéznünk, aki legyőzőtt már minket ebben a kiírásban.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Hazai pályán fogadtuk a Budatétény SE-t. Az első találkozónkon idegenben szenvedtünk 3–1-es vereséget tőlük, de ezúttal nem engedhettük meg, hogy megtréfáljanak! A szoros és kemény mérkőzés első félidejének 26. percében érkezett az első gólunk Radó Dániel jóvoltából. A második félidőben még agresszívabban lépett fel a vendég csapat, amire mi gólokkal válaszoltunk.

Második gólunkat Nagy Szilárd szerezte a 69. percben, de a végeredmény a második félidő elején csereként pályára lépő Csordás Szabolcs állította be nem sokkal a találkozó vége előtt! A biztos győzelem tudatával kellett játszania Elekes mester fiainak, azonban nem csak a mumuscsapat feletti diadalnak örülhettünk a nap végén, ugyanis a Kelen SC II. idegenben tudta legyőzni a Budai FC-t 1-2-re.

TFSE – Budatétény SE 3-0 (1-0)
Gólszerzők: Radó D. 26., Nagy Sz. 69., Csordás Sz. 85.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A győzelemnek és a rivális bukásának köszönhetően már biztos feljutók vagyunk! Ugyan még hátra van 1 forduló, de oda már felszabadultan érkezhetnek játékosaink, akik parádés szezont tudhatnak maguk mögött. Eddig 23 összecsapáson mindössze 1 vereség, 4 döntetlen, továbbá 18 győzelem szerepel a nevük mellett. A stabil védelemnek köszönhetően csak 13 gólt kaptak, de cserébe rúgtak 56-ot.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Az utolsó fordulóban a Csepelhez látogatunk, ahol a mérkőzés délelőtt 10:30-kor veszi kezdetét 05.29-én.

Forrás: MLSZ

Szép volt fiúk! Gartulálunk a megérdemelt aranyéremhez!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!