Férfi BLSZ II Labdarúgás

Utolsó hazai mérkőzés!

Budapesti másodosztályban harcoló labdarúgóink a 10. helyezett Buatétény csapatát fogadják szombat este. A vendég gárda az egyetlen csapat ebben a kiírásban, aki legyőzött bennünket. Ősszel idegenben kaptunk ki tőlük 3-1-re! Utolsó hazai mérkőzésünkön úgy kell pályára lépnünk, hogy nem hibázhatunk, hiszen a bajnoki címért folytatott harcot mindössze egy ponttal vezetjük a Budai FC előtt.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A forma mellettünk szól, hiszen az elmúlt tíz mérkőzésünkön 8 győzelmet és 2 döntetlent jegyezhetünk! A vendégeknek ezzel szemben 2 győzelem, 2 döntetlen és 6 vereség a mérlege. Hazai pályán döntetlen a legrosszabb eredményünk az évad során, most azonban ez az opció nem játszik. A feljutás szempontjából csak a győzelem számít, vereségnél vagy döntetlennél átengednénk a lehetőséget a Budai FC-nek, akik erre várnak hosszas fordulók óta.

Forrás MLSZ

A budatétényi alakulat az elmúl két találkozóján vereséget szenvedett! Előbb a Kelen SC II-től (4-1) idegenben, majd az Ember-Előnytől (2-3) hazai pályán. Számunkra ez biztató kilátás és reményeink szerint nem most szakad meg a jó sorozatunk.

TFSE – Budatétény SE (05. 21. 19:00)
BMTE Sporttelep, Budafok

Hajrá srácok, hajrá TFSE!