Egyetemi sport Kosárlabda Női MEFOB

Az utolsó is behúzva!

A 2020-as év utolsó összecsapásaként női egyetemi kosárlabda csapatunk a Miskolci Egyetemmel mérkőzött meg. A Kruk Melinda és Nagy-Pál Petra által vezetett meccsen hatalmas győzelmet aratott a TFSE!

Lányaink a tőlük megszokott összeszedett, pontos, magas színvonalú szereplést hozták, percről percre építették ki előnyüket. A csapat végig domináns játékot mutatott, briliáns helyzetkihasználással és összjátékkal.

Bár már az első negyedben jelentős és stabil fölényre tettek szert, a lányoknak a továbbiakban is maradt affinitásuk a nagyobb arányú győzelem megszerzésére!

Az egész mérkőzésen kitartott ez a lendület, a stabilitást megtartva szerezte az újabb és újabb pontjait a TFSE!

Külön kiemelendő, hogy minden negyedben több, mint 20 pont fölött dobtak és ezúttal rendkívül sok hárompontost is jegyezhetünk a csapat neve mellett!

Herman Aliz 6-szor dobott távolról, melyből 5 sikeres triplát (83%-os mutató) jegyzett, összesen 26 pontot dobott, ami 22 perc játék alatt elképesztő mutató.

A zseniális játék eredménye óriási TFSE győzelem! Így az idei év utolsó MEFOB meccsét is behúzva, az eredmény:
101-54 IDE!

A hölgyek ezzel együtt veretlenül vezetik a tabellát, legközelebb pedig január 19-én, kedden érkezik hozzájuk a Semmelweis Egyetem csapata.

A fiúk következő megmérettetése a Nyíregyházi Egyetem ellen január 18-án kerül megrendezésre!

Gratulálunk és kellemes ünnepeket!

Hajrá TFSE!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!