Férfi NBII Kosárlabda

Az erősebb kos maradt talpon, jöhet a Budafok II.!

NB II-es kosárlabdázóink számára hamarosan véget ér az idegenbeli kanosszajárás! Nemrég Szigetszentmiklósra utaztak, ahonnan újabb skalppal távoztak, de még egy kellemetlen mérkőzés hátra van a Budafok II-vel.

Boros Zoltán együttesénél helyre állt a világ rendje és visszatértek a győztesek útjára, miután 28 ponttal bizonyultak jobbnak a BKG PRIMA Szigetszentmiklósnál! Már az első negyedben sikerült 9 egységnyi előnyre szert tenni és bár a második etap valamivel szorosabbra sikeredett, a szünet előtt még feljebb tornázták a különbséget.

28-41-ről vághattunk neki a folytatásnak. Mivel a házigazda elég foghíjasan állt föl erre az összecsapásra, csak idő kérdése volt, hogy a rotációbeli fölény is megmutatkozhasson. A harmadik és negyedik szakaszban teljesen lemorzsolódtak, a mieink pedig nem kímélték az ellent, így végül 61-89-re nyertek. Játékosaink közül Vámos László lett a legeredményesebb 17 ponttal.

BKG PRIMA Szigetszentmiklós – TFSE 61-89 (15-24,13-17,15-22,18-26)

Még egy idegenbeli összecsapás hátra van, mielőtt újra hazai pályán láthatnánk a fiúkat. A következő bajnokira szerdán kerül sor a Budafok II. otthonában, akiket egyszer már sikerült legyőzni még novemberben 73-57-re.

Harmadik helyen álló kihívónk azonban legutóbb vereséget szenvedett otthon a BKG-Veresegyháztól. A küzdelem az utolsó percig nyílt volt, ám a veresegyháziak résen voltak és megtréfálták őket. Az eredmény tekintetében kemény csatára számíthatunk ellenük, de reményeink szerint, akárcsak tavaly, idén is sikerül győztesen távoznunk!

NB II. Közép A – 2024.01.31. 19:30
Budafok II. – TFSE
Rózsakerti Demjén Református Általános Iskola, Budafok

Sok sikert srácok, hajrá TFSE!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MKOSZ

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!