Női NBI Röplabda

Az eddigi legnehezebb hétvége előtt

Női röplabdacsapatunk sikeresen kvalifikálta magát az extraligáért folyó rájátszásba, melyet az NBI alapszakaszának három legjobb szereplője játszhat tavasszal.

Lányaink mégsem dőlhetnek hátra, hiszen a bajnokság eddigi legnehezebb hete vár rájuk. Az extraligáért folyó rájátszásban már biztosan részt vehetnek, az viszont még teljesen nyílt, hogy pontosan hányadikként fejezik be ezeket a küzdelmeket. Jelenleg a második helyen állnak, de elérhető közelségben van még az első pozíció, ahogyan két vesztes mérkőzést követően akár a harmadik helyre is visszacsúszhatnak.

Az izgalmakat fokozza a sorsolás is, ugyanis szombaton (03.06.) a hajdúságba utazik csapatunk, ahol az idei évre megerősődő DSZC-Eötvös DSE, Derecske (jelenleg 4. helyezett) fogadja a mieinket, majd másnap (03.07.) a listavezető MÁV Előre Bericap csapatához látogatunk Gárdonyba. A két nagyon fontos mérkőzés között alig tudnak pihenni a lányok, főleg úgy, hogy mindkét alkalommal ők utaznak.

Mégis vannak tényezők, melyek bizakodásra adhatnak okot:
– a jelenlegi éllovas MÁV Előre csapatát csak mi tudtuk legyőzni a 2020/21-es NBI-es kiírásban.
– egy esetleges jó szombati forma, könnyebben átmenthető másnapra.

Ezért is lesz nagyon fontos milyen játékot mutatnak lányaink a DSZC elleni szombati mérkőzésen.

A DSZC elleni első mérkőzésünkön 3-0 arányban sikerült győzelmet szereznünk, annak összefoglalóját ITT olvashatjátok el. A szombati mérkőzés élőben követhető az alábbi linken:

Hajrá Lányok!!