Futsal Női NBI

Amikor az álom valósággá válik

Tell Zsófi nem sokáig habozott, az első percben előnyhöz segítette csapatunkat

Női futsalosaink hétvégén hazai pályán fogadták az utóbbi időben kifejezetten jó formában lévő, tavalyi aranyérmest.
A mérkőzésre közel 100-an voltak kiváncsiak a helyszínen. Szép számmal érkeztek Hajdúböszörményi szurkolók is, így minden adott volt egy jó párharcra.

Pádár Anita ismét betalált

A futsalhungary beszámolója így vélekedett a mérkőzésről:

„Sokáig nem ismerkedtek a felek, Tell megadta az alaphangot az első percben. Egy váratlan lövésre vállalkozott, ami a jobb felső sarokban kötött ki. A TF maradt lendületben, sokkal többet birtokolta a labdát, Böszi elvétve tudott eljutni ellenfele kapujához, ennek ellenére sokáig újabb gól nem született. A játékrész második felére kijjebb jött szorításból a vendégcsapat, de csak kapufáig jutottak. A hajrá aztán ismét az egyetemistáké volt, Pádár volt szemfüles egy kipattanót követően, így megnyugtató előnnyel mehettek szünetre.

Fordulás után úgy tűnt, hogy egy újabb góllal eldőlhet az összecsapás, de a Böszörmény bátrabb játékkal rukkolt elő, aminek meg is lett hamar az eredménye, és Farkas révén szépítettek. A Csernai-lányok rengetek hibával és pontatlanul játszottak, így a vendégeknek több helyzetük is akadt az egyenlítésre, de vagy Ősz vagy a kapufa mentett. A TF nem tudta megismételni az első félidőben látott teljesítményét. Teljesen nyílt volt végig a mérkőzés, és benne volt a levegőben a vendégek második gólja, de nem sikerült az egyenlítés, így négy veretlen meccs után újra vereséget szenvedtek Tormáék.

Folk Zsuzsi fürgeségére ezúttal sem talált ellenszert az ellenfél

Az egyetemisták nem játszottak jól, nem tudták megismételni az elmúlt fordulókban mutatott jó játékot, de ezúttal ez is elég volt, és zsinórban a harmadik 2-1-es győzelmüket aratták. Ráadásul két fő riválisuk döntetlent játszott egymással, így tovább növelték előnyüket és egyre közelebb kerülnek az alapszakasz megnyeréséhez.”

Csapatunk ezzel a győzelemmel 7 pontra dúzzasztotta előnyét a második helyezett Debrecen csapatával szemben. A következő fordulóban a tabella utolsó helyén tanyázó Agenta Girls Szekszárdi FC lesz az ellenfelünk. A mérkőzésre március 8-án – vasárnap – kerül sor idegenben.

Hajrá Lányok!
#hajrátfse
#bajnokokleszünk

TFSE SZERTARSPORT.HU – HAJDUBÖSZÖRMÉNYI TE 2-1 (2-0)
Vasas Sportcsarnok, 100 néző
Játékvezetők: Agócs, Csete, Dobó

TFSE: Ősz – Tell, Bobok, Pádár, Bokor
Cserék: Gruber, Dióssy, Horváth, Janicsek, Folk
Edző: Csernai Gábor

HTE: Torma – Nagy A., Madzin, Farkas, Bölömi
Cserék: Quirikó, Nagy F., Nagy M., Pálóczi, Ésik, Szilágyi
Edző: Quirikó Vivien

Sárga lap: Pálóczi  (30’)

Gólszerzők: Tell (1’), Pádár (17’) illetve Farkas (23’)