Férfi NBI Futsal

Alapszakasz után, rájátszás előtt – Élesedik a harc férfi futsalosaink számára!

Fotó: Borhi Mihály - TFSE

Férfi futsalcsapatuk a Haladás elleni mérkőzéssel befejezte az alapszakasz küzdelmeit, amit – ahogy az már korábban biztossá vált – a 9. helyen zárt. Reálisan értékelve – talán lehetett volna ez eggyel jobb, azonban semmi sincs még veszve, hiszen lőtávolon belül van a közvetlen rivális Nyírgyulaj együttese.

Az utolsó körben alakult ki az alsó-ház teljes mezőnye, ugyanis öt gárda volt versenyben a három megmaradt felső-házi pozícióért, a maradék kettő pedig csatlakozhatott a Kistarcsa, Nyírgyulaj, illetve a mieink triójához. E kettő különítmény végül – sorrendben – Kecskemét és az Aramis lett. Ennek megfelelően így fest a tabella, a vitt pontok tekintetében:

Az esélyek kapcsán kétségkívül kiemelkedik az utóbb említett két formáció – gondoljunk csak arra, hogy milyen meccseink voltak ellenük. Az Aramis odavissza magabiztos győzelmet aratott velünk szemben, a Kecskeméthez hasonlóan. (Hazaiidegenbeli) Éppúgy a Nyírgyulaj is, viszont idegenben nem hiányzott sok az ellentétes kimenetelhez.

Egyedül a Kistarcsa alakulatán tudtunk felülkerekedni az alsó-házi vetélytársak közül, csakhogy a Pest megyeiek kirobbanó formában zárták az alapszakaszt, tehát semmiképpen sem szabad „sima” hat ponttal számolnunk.
Így szerepeltek a kistarcsaiak az utolsó hat fordulóban:

A folytatásban pont ellenük kezdünk, majd a Nyírgyulajt fogadjuk az első hazai találkozón.

Az alsó-házi rájátszás összes történéséről továbbra is beszámolunk itt a honlapon, illetve a csapat közösségi média felületein!

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!