Férfi BLSZ II Labdarúgás

A sereghajtó otthonába látogatunk!

Labdarúgócsapatunk töretlenül menetel a BLSZ II-es bajnoki cím felé, amitől jelenleg három győzelemnyire áll. Focistáink veretlenek a legutóbbi 10 fordulóban: 8 győzelmük mellé 2 döntetlen társult, 26–9-es gólkülönbségel. Az aranyéremért folytatott csatában egy ellenfelünk maradt: a Budai FC. Közvetlen riválisunk hosszú hónapok óta üldöz minket, ezúttal pedig elénk is került annak köszönhetően, hogy egy meccsel többet játszott nálunk.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A soron következő fordulóban a sereghajtó BEAC otthonába látogatunk. A szintén egyetemista gárda közepesen kezdte a szezont, az utóbbi időben viszont kifejezetten rossz teljesítményt nyújt. 1 győzelem, 2 döntetlen és 7 vereség szól a nevük mellett az elmúlt 10 fordulóban. Az őszi egymás elleni mérkőzésen 3–0 arányban tudtunk nyerni Suskó, Hegedűs és Gényi góljaival.

A 24. forduló ránk eső mérkőzése kifejezetten korán kezdődik, szombaton 10:30-tól lépünk pályára a Pluhár István Labdarúgópályán. Győzelmünk esetén vissza foglalnánk első helyünket, így nem is lehet más a célunk, mint a három pont megszerzése!

Hajrá srácok, hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!