Férfi BLSZ II Labdarúgás

Győzelem a BEAC otthonában!

BLSZ II-es labdarúgóink fontos győzelemet arattak a BEAC ellen idegenben. A két csapat előző összecsapásán több gól született, mint a mostanin, de nekünk fontosabb volt a 3 pont megszerzése a gólzápornál! A meccs első félideje döntőnek bizonyult, vagy úgy is fogalmazhatunk, hogy eldöntötte a találkozót, ugyanis az egyetlen gól ekkor született.

A 17. percben született a találat Szabó Bence jóvoltából! Innentől már egy fokkal nyugalmasabbá vált számunkra a mérkőzés, amit egyetlen sárga lappal játszottak végig a csapatok. A kiélezett párharc köztünk és a Budai FC SE között lassan a végéhez közeledik, így nem engedhetjük meg magunknak, hogy hibázzunk. Karcsú a 0-1-es győzelem, de annál fontosabb a bajnoki cím és a feljutás szempontjából.

Elképesztő adat, hogy a fiúk most jegyezhették 14. kapott gól nélküli mérkőzésüket, amivel szinte egyedülállóak a fővárosi bajnokságok tekintetében!

Forrás: MLSZ

BEAC – TFSE 0-1 (0-1)
Gólszerző: Szabó Bence 17.

Már csak két meccse van hátra Elekes mester fiainak! Ebből az utolsó hazai találkozót ezen a hétvégén vívják a 10. helyezett Budatétény SE ellen! A kék-sárga XXII. kerületi alakulat az egyetlen olyan tényező ebben a ligában, aki felülmúlt minket az évad során. Egyszerűnek hangzik a képlet, ha megverjük őket, legyőzzük a mumusunkat és egy újabb lépéssel közelebb kerülünk a bajnoki címhez!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!