Kosárlabda Női NBI/A Rájátszás

A rájtászás utolsó körében a Csata lesz az ellenfelünk!

NBI/A-s női kosarasaink a Győr elleni vereség után a 7. helyért fognak harcba szállni. A rájátszás végső felvonásában a Ludovika-FCSM Csatával nézünk majd farkaszemet, miután Tursics Krisztián tanítványai kikaptak a Vasas csapatától először hazai pályán, aztán idegenben.

Fotó: Szilágyi Dénes

Az alapszakaszban lejátszott egymás elleni mérkőzéseket tekintve 1-1 győzelemmel állnak a csapatok. Az első összecsapáson TFSE-MTK siker született a Csata otthonában (62-64), majd a következő találkozón a rivális csapat diadalmaskodott (67-76). Mind a két meccs nagyon szoros volt, de egy biztos, hogy ismét komoly összecsapásokra és izgalmakra számíthatunk az utlsó fordulóban!

A Csata elleni első mérkőzés legjobb pillanatai (Forrás: M4 sport).

A TFSE-MTK NBI/A-ban való szereplése óta az alábbi mérleggel rendelkezik a Csata ellen: 9 mérkőzésen 3 győzelem (mindegyik idegenben). Érdekesség továbbá, hogy 2021 tavaszán már találkoztunk a rájátszás küzdelmeiben, akkor 2-1-es összesítésben a Csata bizonyult jobbnak.

A tavalyi rájátszásban a 3 összecsapáson szoros eredmények születtek. Először, mint már említettük, mi diadalmaskodtunk idegenben, ahol 7 ponttal bizonyultunk jobbnak. Ezt követtek a hazai vereség, itt 9 ponttos differenciával nyertek a vendégek és végül a mindent eldöntő harmadik találkozón ismét a Csata diadalmaskodott mindössze 7 ponttal. Reményeink szerint újabb idegenbeli győzelemmel gazdagodhatunk, vagy ami még jobb, megtörhetjük az átkot és végra hazai pályán is legyőzhetjük a Csatát!

A pénteki találkozót megelőzően Király Andival beszélgettünk:

Mérkőzések időpontjai:
04.15.
18:30 (Vendég)
04.20. 19:00 (Hazai)
04.23. 18:30 (Vendég) – *szükség esetén*

Hajrá csajok, hajrá TFSE-MTK!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!