Férfi BLSZ II Férfi Magyar Kupa Labdarúgás

Sikerült egyben tartani a csapatot, sőt…

Férfi nagypályás labdarúgócsapatunknál a tavalyi csonka szezon után sem állt le az élet. Emlékezzünk vissza, hogy az utolsó lejátszott (már zártkapus) fordulóban még az éllovast is sikerült legyőznünk, és reális célnak tűnt a feljutás. Sajnos ekkor szólt közbe a vírus, a történet további részét pedig már mindenki ismeri.

Ugyanakkor örömteli hírt jelenthetünk be, miszerint bombaerős keretünket sikerült egyben tartani, sőt… erős igazolásokkal kiegészíteni.

A srácok júilus elején kezdték meg a felkészülést az előttük álló szezonra, mely jövőhéten szerdán (augusztus 12-én) rajtol el egy Magyar Kupa selejtező mérkőzéssel. Ellenfelünk a szintén nagy erőket képviselő, egy osztállyal feljebb lévő Unione FC csapata lesz.

Kék-fehér alakulatunk több poszton is erősített a nyár során. Haraszkó Sándor érkezett a védelem tengelyét erősíteni (több éves múlttal rendelkezik az NBIII-ban). Korábban a Csepel csapatát erősítette hosszú éveken át, legutóbb Tökölön játszott.

Köreinkben üdvözölhetünk egy fiatal középpályás reménységet, az alig 19 esztendős Veress Dusánt, aki az RKSK csapatától érkezett hozzánk, korábban pedig az FTC és a Vasas utánpótlásában pallérozódott.

Csatárposzton a szintén 19 esztendős Faragó Milán – aki a Testnevelési Egyetem új hallgatója – és a fiatal Nemes Martin nevét jegyezhetjük meg. Faragó az NBIII-as Cegléd csapatát erősítette az elmúlt években, míg Nemes a megyei osztályból érkezik közénk.

A budapesti II. osztály (BLSZ II.) küzdelmeit augusztus 21-én, pénteken kezdhetik meg fiaink. Reméljük hasonló elánnal és odaadással harcolnak majd a pályán, mint a legutóbbi szezonban, mert akkor sokszor emelhetünk kalapot a sikereik előtt.

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!