Kézilabda Női NBII

Óriási harcok folynak a dobogóért!

NBII-es női kéziseink a 2. helyezett Érd U22-vel csapnak össze a bajnokság következő fordulójában! A jelenleg éllovas csapatok kicsit kilógnak a sorból az eddig szerzett 14 pontjukkal, azonban a dobogó harmadik fokáért egyelőre vérre menő küzdelem van Csepel, Vecsés, Inárcs-Örkény, Rákosmente és köztünk. Velünk együtt ezek az együttesek mondhatni egy kupacba tartoznak a szerzett pontokat tekintve és a mostani forduló fenekestül felforgathatja a tabellát.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Míg mi az érdieket fogadjuk, a csepeliek az első helyezett Szigetszentmiklóshoz látogatnak. A vecsési gárda (5.) már korábban megütközött a ceglédivel (9.) és 27-23-ra nyertek. Rákosmente (7.) a közvetlen mellette helyet foglaló Óksi (8.) vendége lesz, illetve az inárcsiak (6.) a Fradit (10.) fogadják majd.

Forrás: MKSZ

Papíron mind a két utóbbi együttes gyengébb riválissal találkozik, ellenben nekünk a neheze jutott. A 2021-22-es szezonban oda-vissza sikerült legyőzni az Érdet, ám most jóval nehezebb dolga lesz Herbert Krisztián tanítványainak. Reményeink szerint ezúttal is sikerül otthon tartani a győzelmet!

Herbert Krisztián vezetőedző nyilatkozata a mérkőzés előtt:
„A Csepel elleni találkozón jól játszottunk és most is ezt szeretnénk megismételni. Magunkra fókuszálunk, felkészülünk az erősségeinkből és koncertáltan fogunk játszani. Bizakodva állunk a következő megmérettetésünk előtt.”


TFSE – Érd U22 (11.25. 19:30)
SOTE Sportcsarnok, Budapest

Sok sikert lányok, hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!