Férfi NBII Kézilabda

Kecskemétet fogadjuk!

NBII-es férfi kéziseink a hölgyekhez hasonlóan hazai környezetben lépnek pályára, ellenfelük a Kecskeméti TE U23 csapata lesz. A jelenleg 7. helyezett rivális 2 pontra van tőlünk és megfelelő gólkülönbségű győzelem esetén helyet is cserélhetnénk, ugyanis a majsaiak (8.), akik pont közöttünk állnak a Budai Farkasokkal (4.) csapnak össze.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Ujvári Bence tanítványai az elmúlt mérkőzéseken igen szoros eredményekkel maradtak alul és legutóbb sem jártak messze az igazságtól. Ezúttal is nagy lehetőség kapujában állnak a fiúk, ugyanis a kecskemétiek előző két találkozója vereséggel zárult. Előbb a VSK Tököltől (6.) kaptak ki 32:35-re, majd a KISTEXT-től (3.) 30:33-ra. Mindkét alaklommal otthon tréfálta meg őket a vendég egyesület, de róluk is elmondható, hogy itt is kevesen múlott a hazai siker. A legutóbbi TFSE-KTE mérkőzés 31:34-es eredménnyel zárult még 2021 decemberében. Reméljük, hogy ezúttal sikerül győzelmet aratni az alföldi alakulat fölött!

Ujvári Bence vezetőedző nyilatkozata a soron következő összecsapésról:
„Egy hasonló képességekkel rendelkező csapatról van szó, akik gyorsak, technikásak és egyszerre több bajnokságban is szerepelnek, így van miből meríteniük. Kemény meccs lesz és a védekezés fogja eldönteni a végkimenetelét. Egész héten magunkkal foglalkoztunk, saját meccseket elemeztünk és a saját hibáinkra fókuszáltunk. Sajnos ván pár kulcsjátékos akik sérüléssel bajlódnak, de reméljük, hogy minél hamarabb újra a sorainkban tudhatjuk őket.”

Forrás: MKSZ

TFSE – KTE U23 (11.26. 16:00)
SOTE Sportcsarnok, Budapest

Sok sikert srácok, hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!