Női NBI Röplabda

4. alkalommal nézünk farkasszemet a BVSC-vel!

NBI-es női röpiseink hihetetlen jó formában várják, hogy megütközhessenek következő ellenfelükkel, a BVSC Zuglóval! Joel Olazábal Herrera tanítványai 9 mérkőzés óta veretlenek, legutóbb egy 5 szettes mérkőzésen múlták felül a közvetlen rivális Veszprémet idegenben. Az újonc zuglóiakat sem kell félteni, hiszen győzelemmel hangoltak ellenünk.

A két fél ebben a bajnoki évadot megelőzően a Magyar Kupában találkozott először (és másodszor), illetve a nyitómeccset egymással játszottuk. Ez lesz a negyedik alkalom, hogy összecsapunk és az eddigi forma, illetve az egymás elleni eredmények alapján úgy fest nekünk áll a zászló, de hátrább az agarakkal. Papíron mi vagyunk az esélyesebbek, de a TFSE semelyik mérkőzésre nem készül elbizakodottan. Fiatal és lendületes csapat benyomását kelti aktuális ellenfelünk, akik újoncként több nagyobb nevet is maguk mögé utasítottak már a 2022/23-as kiírásban. Nekünk mindegyik találkozónk 3:1 arányú sikerrel zárult eddig ellenük, fontos, hogy ezúttal sem adhatunk ki egy szettnél többet a kezünkből.

A lányoknak minden pontra szükségük van, hiszen még 8 meccs van hátra a szezonból és teljesen nyílt a küzdelem az első három helyezett között. Mint írtuk, egyetlen ellenfelet sem becsülhetünk alá. Reményeink szerint a mostani ütközet végén mi örülhetünk majd, megszerezte ezzel zsinórban 10. győzelmünket, illetve az elsőségért folytatott harchoz szükséges pontokkal!

A találkozó élő közvetítésének linkjét holnap délután tesszük majd közzé a facebook oldalunkon.

TFSE – BVSC-Zugló (02.25. 16:00)
Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem „D” terem, Budapest

Hajrá lányok, hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!