Női NBI Röplabda

Vereség a MÁV Előre elleni rangadón

Elképesztő atmoszféra, hatalmas küzdés, végül fehérvári győzelem! 133 napos veretlenségi szériánk szakadt meg ma este, miután a MÁV Előre csapata 1:3 arányban győzött ellenünk. A találkozó a téthez méltó harcot és hajtást hozott, ezúttal azonban számunkra adódik több tanulság, melyekből építkezve jobbá tudunk válni a jövőben!

Fotó: Valus Dávid

Ezúton is köszönjük a kilátogató közönségnek a buzdítást és a feledhetetlen hangulatot. Reméljük a következő hazai meccsen is találkozunk veletek, öröm volt ilyen katlanban jelen lenni!

TFSE – MÁV Előre 1:3 (-23, 20, -24, -15)

Csépke Gábor így értékelt a találkozót követően: Ez egy final four meccs volt a javából. Az első három szettben nagyon egy szinten és magas szinten játszott mindkét csapat. A negyedikben kicsit szétesett a fogadásunk és a támadásbefejezésünk. Igaz ez az egész meccsen mindkét csapatra jellemző volt szerintem. Egy csatát elvesztettünk, de a háborúnak még nincs vége!

Fotó: Valus Dávid

Nagy Fanni (MÁV Előre) nyilatkozata: Egy nagyon hajtós és küzdős meccsen sikerült értékes három pontot szereznünk. A lányok ma egy csapatként küzdöttek és nem ismertek elveszett labdát, ez volt a győzelem kulcsa. Gratulálok minden játékosomnak.

Folytatás április 15-én a Gödöllő otthonában!

Addig is hajrá lányok, hajrá TFSE!