Röplabda U13

Aranyérmes U13-as kiválóságok!

Kalocsai röplabda utánpótlás bázisunk csodálatos eredményt ért el a hétvégén hazai környezetben rendezett U13 OMB II. osztály Nyugati csoportjának 11-15. helyezettjei között zajló tornán.

Kováts Ágnes és Rezák-Szabó Anna által vezetett csapatunkra kettő találkozó várt az első ötcsapatos tornán. Ezeken elképesztő teljesítményt nyújtva tudtak 2 győzelmet jegyezni a fiatal tehetségek. A kimenetel minden esetben 3:0 volt a javukra, ezt sorrendben a Bonyhád, majd a Veszprém bánta. A nap végén így teljesen megérdemelten akasztották a TFSE-Kalocsa kiválóságai nyakába az aranyérmet!

A jegyzőkönyvben szereplő három meccsen túl még a Vasas SC-Fehér és az Ajka csapataival is megmérkőztünk, utóbbit 3:0-ra vertük meg, míg a fővárosiak ellen 2:1-re kikaptunk, azonban minden adott a velük szemben lévő bizonyításra, mivel a következő tornán (április 23-án) pont az ő otthonukban fogunk összecsapni egymással a nyitómeccsen.

A szövetség nem küldött játékvezetőket a két pályán megrendezésre kerülő tornára, a lebonyolítás U15-ös csapatunk segítői és önkéntes játékvezetők által jöhetett létre. Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki részt vállalt és segített!

Gratulálunk a fiataloknak, fantaszikus eredményt értek el!