Férfi Extraliga Férfi NBI Röplabda

Utolsó hazai mérkőzésünkön a DKSE-t fogadjuk!

Extraligás férfi röplabdásaink vasárnap 18 órától a DKSE csapata ellen lépnek pályára a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban.

Fiaink a jelenlegi 9-12. helyért folytatott rájátszás tabelláján 6 ponttal a 11. helyet foglalják el. Előttünk a Szeged és a MEAFC 9-9 ponttal holtversenyben, mögöttünk pedig aktuális ellenfelünk 0 ponttal, az utolsó helyen áll.

A DKSE egyesületét az idei szezonban eddig háromszor győztük le. Pár héttel ezelőtt, a rájátszás első fordulójában 0:3-as mérkőzésen diadalmaskodtak Nagy Gergely tanítványai idegenben. Bizakodunk abban, hogy a pozitív végkimenetel most ezúttal sem lesz kivétel.

Bátorítunk minden szurkolót, hogy jöjjön buzdítani röplabdásainkat, ugyanis ez az utolsó hazai férfi mérkőzés a 2023/24-es szezonban!

Csapatunk feladója, Knobloch Ferenc szavai az utolsó hazai mérkőzést megelőzően: „A Dunaújváros csapata fiatalabb nálunk, ám ez nem jelenti azt, hogy könnyű meccs lesz. Bár van tapasztalatunk velük, sosem lehet tudni, mire számítsunk előre, ezért a legjobb formánkat kell elővennünk, és nem szabad könnyedén vennünk a helyzetet. Bízunk benne, hogy hazai pályán ismét győzni tudunk a DKSE ellen”.

Férfi Extraliga rájátszás (9-12. hely) – 5. forduló
TFSE – MEAFC-Peka Bau (04.14. 18:00)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Gyerünk srácok, hajrá TFSE!