Kosárlabda Női NBI/A

Túl az első edzőmeccsen

NBI-es női kosárlabdacsapatunk a bajnokaspiráns, Atomerőmű KSC Szekszárddal játszotta első edzőmérkőzését a felkészülési időszakban. Első visszacsatolásnak nagyon hasznos volt az összecsapás, ahol érződött, hogy légiósaink mindössze 2 napja csatlakoztak a kerethez. Csak egy közös edzésre volt lehetősége a lányoknak a tegnap estét megelőzően, ami a támadójátékban mutatkozott meg legfőképp.

Vezetőedzőnk a találkozót követően így fogalmazott:

„Örülök, hogy egy bajnokesélyes csapattal tudtunk játszani, és kijöttek azok a hibák, melyek eddig edzésen nem. Négy hetünk van még, úgy gondolom elég időnk lesz felkészülni a bajnoki rajtra. Védekezésben javulnunk kell, és a támadásunkat is tovább kell építeni. Köszönjük a Szekszárdnak, hogy vállalták az edzőmeccset és ellátogattak hozzánk. Mindig jobb egy erős ellenfélel játszani, úgyhogy a találkozó maximálisan elérte a célját.

Csapatunk ma kezdi meg egy hetes miskolci edzőtáborát, ahol máris előnnyé kovácsolhatja a friss tapasztalatokat egy újabb edzőmérkőzésen. Ma esti ellenfelünk a hazai terepen pályára lépő DVTK együttese lesz, mely az elmúlt években rendre a bajnoki aranyért folytatott harcot az NBI-ben. (19:00 – Miskolc – Egyetemi Körcsarnok)

Szurkolunk a lányoknak az előttük álló időszakhoz!
HAJRÁ TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!