Női U19 Röplabda U10 U12 U13 U15

Tartalmas röpis edzőtábor Kalocsán

Július 25-29. között került megrendezésre röplabdás utánpótlásbázisunk napközis jellegű edzőtábora a Nagyasszonyunk Katolikus Intézményben Kalocsán. Minden nap három labdás és egy elméletibb jellegű edzés várt a 35 játékosra, akikkel saját edzőiken túl a Lengyelországi EUG-ról egyenesen ide érkező görög mester, Leonidas Gaitanakis és a sportág legendás hazai alakja, Dr. Kotsis Attiláné, Kincsesy Gabriella is foglalkozott.

A röplabdával kapcsolatos edzések programját színesítette a konditermes edzés és az elsősegélynyújtás alapjainak elsajátítása. Pénteken a városi uszodában töltöttük a családi záró napot, ahol a szülők és a gyermekek fantasztikus hangulatban, nagy lelkesedéssel játszottak egész délután egymással.

Elmondható, hogy nagyon hasznos volt a tábor a játékosok számára, akik minden nap ha fáradtan is, de hatalmas mosollyal az arcukon tértek haza a bázisiskola tornacsarnokából. 

Köszönjük a TFSE-nek és csapataink fő támogatójának, a Viterra Növényolajgyártó Kft. Foktő cégcsoportnak a segítséget, hogy a tábor idén is létrejöhetett!

Az alábbi videóban 10:35-től láthattok riportot a KalocsaTV jóvoltából:

További cikk a táborról: https://www.kalohirek.hu/roplabda/tobb-mint-felevszazados-hagyomanyt-apolnak

Az itt tanultakkal felvértezve, alig várjuk az előttünk álló szezont! Hajrá kalocsai röplabda, hajrá TFSE!