Férfi NBII Kézilabda

Szikla szilárdan!

NB II-es férfi kéziseink továbbra is veretlenül menetelnek! Hétvégi ellenfelükkel az első fordulóban szoros csatát vívtak és végül 1 góllal sikerült fölülmúlni őket idegenben, most viszont magabiztos siker született ellenük hazai porondon.

Ujvári Bence tanítványai hétről hétre szebb eredményekkel kápráztatnak el minket és ugyan jóból is megárt a sok, azért reméljük, hogy még kellő ideig láthatjuk veretlenül fiúkat. Szombaton újraindult a kör és a bajnokság felén túl ismét a VS Dunakeszivel csaptak össze.

A vendégeket idegenben nagy nehezen sikerült legyőzni 1 góllal, viszont a hazai meccs már sokkal magbiztosabb diadalt hozott. A 3. perctől az utolsóig uraltuk a pályát, de igazán csak a hajrába fordulva alakult ki nagyobb különbség. A második félidő 45. percétől kezdett el nőni a differencia, így a vendégeknek már nem maradt esélye, főleg mivel nem figyeltek eléggé Bohuniczky Bátorra, aki góljaink kerek harmadát szerezte!

NB II. „B” csoport
TFSE VS Dunakeszi 33:27 (17:15)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

A srácok 8 forduló óta veretlenek és rajtuk kívül továbbra is csak az FTC tartja magát. Következő ellenfelükkel, a Budakalászi SC-vel idegenben mérkőznek meg.

Gratulálunk fiúk, csak így tovább!

Forrás: MKSZ