Kézilabda Női NBII

Óriási siker a Csepel ellen!

NB II-es női kéziseink hazai környezetben fogadták a 8 forduló alatt 8 győzelemmel álló Csepel DSE-t és a szinte lehetetlennek tűnő küldetés a szemünk láttára vált valósággá!

A kezdést követően hátrányba kerültünk és az első gólunk a 4. perc végén érkezett. Ezt követően sokáig nem sercent egyik háló sem, majd fél perc alatt újabb két gólt dobtak a vendégek. De nem oda Buda! Szépen lassan kezünkbe vettük az irányítást és negyedóra játékot követően Puskás Lilla találatával átvettük a vezetést. A 20. percig kiegyenlített volt a küzdelem, de utána alább hagyott a vendégek lendülete, a mienk viszont nem. A szünetre 13:9-cel vonulhattunk.

A második játékrészben sem talált ellenszert a támadásink kivédekezésére a csepeli alakulat. Végig vezetve arattunk győzelmet az igencsak küzdelmes találkozón, melyen végül maradt a 4 gólos differencia és 25:21-gyel ért véget. Játékosaink közül Puskás Lilla lett a meccs legeredményesebbje 9 góllal!

NB II. „F” csoport
TFSE – Csepel DSE 25:21 (13:9)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Az előző idényben a jelenleg NB I/B-s SZNKSE volt az, aki 1 vereséggel és 21 győzelemmel nyerte meg a bajnokságot. Anno csak a Csepel tudta legyőzni őket, most viszont fordult a kocka és reméljük, hogy sok hasonlóan szép eredményben lesz még részünk. A lányok következő mérkőzésükön a SZISE gárdáját fogadják december 2-án.

Gratulálunk a győzelemhez hölgyek!

Forrás: MKSZ