Egyetemi sport

Sport határok nélkül – XI. KEK nevezés!

2020. március 5-7. között 5 sportágban, 3 napon keresztül, közel 1300 egyetemista sportol együtt Budapesten, az ELTE és sportegyesülete, a BEAC által szervezett Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján!

A KEK a sporton keresztül lehetőséget nyújt arra, hogy a Kárpát-medencében tanuló felsőoktatási hallgatók a sporton keresztül élő kapcsolatot építhessenek ki egymással. A Kupa a futsal-, kosárlabda-, röplabda-, és asztalitenisz torna mellett idén először nagypályás labdarúgó tornával egészül ki, melyre a rendezvényt megelőző hétvégén kerül sor, ezáltal mindinkább multisport eseménnyé téve az összmagyar sportrendezvényt.

Az egyes tornák minden évben jótékonysági programokkal egészülnek ki. A közös, nemes cél érdekében idén is összefogunk a résztvevő csapatokkal, támogatókkal és a leginkább rászoruló, nehéz körülmények között élő kárpátaljai gyermekeket segítjük. 2020-ban a Mezőgecsei Általános Iskola és a Tiszasalamoni Általános Iskola diákjai számára gyűjtünk sportfelszereléseket és adományokat. Részletek a gyűjtéssel kapcsolatban.

Jelentkezési szándékotokat kérjük a borhi.mihaly@tfse.hu email címen jelezzétek.

Jelentkezési határidő: 2020. február 16. (vasárnap)

Versenykiírások és nevezési lapok az alábbi oldalakon:

Egyetemi futsal torna
Alumni focitorna
Kosárlabda torna
Röplabda torna
Asztalitenisz torna
Nagypályás labdarúgó torna

Facebook-event