Női NBI Röplabda

Sima győzelem a Szeged ellen!

NB I-es női röplabdásaink három szettben győzedelmeskedtek a Vidux-Szegedi RSE ellen hazai pályán.

Csapatunk jól kezdte a találkozót. Ütőink kíméletlen támadásaikkal már a szett elején megmutatták, hogy győzelemért lépett ma pályára a TFSE csapata. Kiváló nyitásokkal és blokkokkal sikerült ellenfelünket visszaszorítani az egész játszmán keresztül, mely 25-14-re zárult a javunkra.

A következő etap is hasonlóan alakult. Lányainknak ismét sikerült már a szett elején ellépniük (10-4), ám a Vidux-Szegedi RSE kihasználta több ki nem kényszerített hibánkat és folyamatosan zárkózott az idő előrehaladtával (16-15). A végjátékban csapatunknak sikerült minimalizálni a hibák számát, a kiegyensúlyozottabb játék végül magabiztos, 25-18-ra záruló szettet eredményezett.

Az utolsó szettben teljesen visszavettük az irányítást, teljes dominancia alkult ki. Agresszív játékunkkal a szegediek nem tudták tartani a lépést. Lányainknak sikerült a játszma egészében 10 pont alatt tartania ellenfelüket (25-9).

Centerünk, Zen Isabella így látta a győztes mérkőzést: „Mindenki nagyon fegyelmezetten és koncentráltan játszott a pályán, aminek meg is lett az eredménye. Könnyed győzelemmel sikerült megszereznünk ezt a 3 pontot.”

TFSE – Vidux-Szegedi RSE 3:0 (14, 18, 9)

Dr. Koltai Jenő Sportközpont, 80 néző. V: Villás T., Radasovszki G.

TFSE: Kökény N. 1, Tatár 15, Tettamanti 5, Kis D. 13, Tátrai Zs. 16, Zen 4. Csere: Boller, Kucserák (liberók), Budaházy, Kiss 2, Turcsányi 1, Villányi. Vezetőedző: Herrera Olazabal.

Következő mérkőzésünkön a Kispest SE-t fogadjuk újfent hazai pályán. Soron következő ellenfelü m szintén újoncként szerepel az NB I-es mezőnyben. Három mérkőzésen három vereséget jegyezhetnek, 1:9-es szettarány mellett. Az összecsapást szombaton este vívjuk a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban.

Így tovább lányok, hajrá TFSE!