Férfi BLSZ II Labdarúgás

Sikerrel zártuk az idény első felét!

A TFSE labdarúgó srácai megint könnyedén bezsebelték a három pontot.

December 5.-én a Budatétény SE csapata ellen léptek pályára fiaink, egy unalmasnak korántsem mondható mérkőzésen. A pályán egész meccsen hatalmas harc dúlt. Ezt bizonyítja, hogy 7 sárga lap, és 1 piros lapos ítélet is született a 90 perc alatt. A TFSE már az első félidőben magabiztosan vezette a mérkőzést. A csapat góllövő listáját még mindig vezető Faragó Milán a 26., majd a 31. percben is találatot szerzett. Így a fiúk egy magabiztos kétgólos előnnyel vonulhattak pihenőre.

A második játékrészben sem hagyták sokáig nyugodni ellenfelüket, hiszen egyből a 47. percben Borsi Márton Csaba megszerezte a csapat 3. találatát. Egyébként a Budatétény csapatából rögtön a játékrészt elején, a 45. percben kiállítottak egy játékost (Tolvaj Rolandot), így emberelőnybe került a TFSE. A harmadik gól után a fiúk megnyugodhattak egy kicsit. Az utolsó húsz percben pedig még esett két meglepetés. A 74. percben Faragó Milán megszerezte a mesterhármasát érő harmadik gólját, ezután pedig az edző egyből le is cserélte. A 82. percben Haraszkó Sándor megadta kegyelemdöfést, és megszerezte a csapat ötödik gólját is.

Végeredmény: Budatétény – TFSE 0-5 (0-2)

A TFSE az idei évi teljesítményével az 5. helyet tudta megfogni a tabellán. A tavasszal folytatódó bajnokságban rengeteg gólt, és sikereket kívánunk a srácoknak. Ezzel a lendülettel kell folytatni. Mindenkinek jó egészséget, és kellemes ünnepeket kívánunk!

Hajrá TFSE!