BLSZ I Labdarúgás

Perdöntő második félidő és hétközi forduló!

BLSZ I-es labdarúgóink a bajnokság 13. fordulójában idegenben léptek pályára. Házigazdájuk az utóbbi időszakban nem nyújtott top formát és az első játékrészben még szoros is volt a küzdelem, de a szünet utáni háromnegyed órában végig uralni tudták a pályát.

A kezdést követően viszonylag hamar, már az 5. percben megszerezte a Szabadkikötő a vezetést. Erre válaszul Pump Szabolcs zörgette meg a hálót és egyenlített ki, de sajnos nem tartott sokáig az öröm. Bő 10 minutummal később megint előnyhöz jutottak a hazaiak. Ezt követően a félidőig a továbbiakban már nem módosult az állás.

A folytatás már egészen más képet festett. Fölborult a pálya és az otthon pályára lépő Szabadkikötő előbb büntetőből majd ismét akcióból tudott eredményes lenni. Magabiztos játékukkal megpecsételték a sorsunkat, így a végeredmény 4-1 lett a javukra.

Szabadkikötő Sport kft. – TFSE-11Teamsports 4-1 (2-1)
Gólszerzők: Jakab (5.), Farkas Z. (25., 57.), Pölöskei (82.), illetve Pump (14.)
SPORT11 Sport és Szabadidőközpont, Budapest

A vereség ellenére sem estünk visszább a tabellán, köszönhetően annak, hogy a II. Kerület és a Pestszentimre sem tudott pontot szerezni. A következő mérkőzésen a korábban elmaradt 7. fordulót pótoljuk a fent említett II. Kerület ellen szerdán (11.15.) hazai porondon.

Érkező ellenfelünkkel meggyűlhet a bajunk. Ugyan ők sem remekelnek, de mégis komoly meglepetést okozhatnak. Az Unione és a listavezető Csepel voltak az elsők, akik szeptember óta legyőzték őket. Fontos még megemlíteni, hogy idegenben arattak győzelmet a SZAC fölött és többségében sokszor játszottak döntetlent. Reményeink szerint azonban sikerül itthon tartani a 3 pontot!

BLSZ I. – 7. forduló
TFSE-11Temsport II. Kerület FC
2023.11.15. 20:00 – Vasas Pasaréti úti Sporttelep, Budapest

Forrás: MLSZ