Női NBI Röplabda

Olasz temperamentummal készülünk a GRC ellen!

Női NB I-es röplabdásaink a GRC csapatát fogadják szombat este 18 órától a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban.

Lányaink a kemény munkával elért 33 pontjukkal még mindig az aktuális tabellát élmenői között szerepelnek. Az idei szezon során eddig csak egy mérkőzést veszítettek el játékosaink, pont a soron következő riválisunk, a Gödöllő ellen. A novemberi megmérettetésen nem játszott jól csapatunk, sok hibát vétettek röplabdásaink, amit az extázisban játszó házigazda ki is használt. Joel Olazábal Herrea tanítványai azóta is győzelmet győzelemre halmoztak, és keményen készülnek az előttük álló megmérettetésekre.

Aktuális ellenfelünk jelenleg 26 ponttal a tabella 4. helyén áll. A GRC jól kezdte a 2024-es esztendőt, négy lejátszott mérkőzésből három rivális felett sikerült győzedelmeskedniük (Kispest, BDSE, Szeged), egyedül a Vasas csapatával szemben hagyták el vesztesként a pályát.

Csapatunk kiemelt fókusszal készül az összecsapásra, és mindent meg fog tenni a pozitív végkimenetel érdekében. Most is izgalmas küzdelemre számítunk, ahová várunk minden kedves szurkolót a lelátóra, ugyanis a szokásos jó hangulat mellett most az olasz életérzésbe is betekinthetnek a kilátogatók. Többek között PanBisco’ Leonessa Volley Altamura csapatmenedzsere, Alberto Ragone barátunk érkezik speakerként a találkozóra, mindemellett autentikus olasz finomságokat kóstolhatnak meg a kilátogató szimpatizánsok a mérkőzés alatt.

Csapatunk feladója, Kökény Nóra így tekint a szombati meccsre: „A Gödöllővel évek óta mindig nagyon kiélezett mérkőzéseket játszunk. Azt gondolom, hogy ezen a szombaton sem lesz másképp. Nagyon várjuk már, hogy az ellenük elszenvedett vereségünkből tanulva, illetve az elmúlt hónapok tapasztalataira támaszkodva győzelemmel hagyjuk el a Dr. Koltai Jenő Sportközpontot!”

Női NB I. – 13. forduló
TFSE – GRC (02.10. 18:00)
Dr. Koltai Jenő Sportcsarnok, Budapest

Sok sikert lányok, hajrá TFSE!