Férfi Extraliga Férfi NBI Röplabda

Következő ellenfelünk a Kecskemét!

Extraligás férfi röplabdásaink a Kecskemét csapatával vívnak meg a soron következő fordulóban vasárnap 16 órától idegenben.

A Kecskeméti RC együttese jelenleg a 6., míg fiaink a 11. helyen állnak. Aktuális riválisunknak eddig nem hozott szerencsét az új esztendő, 2024-ben eddig négy lejátszott mérkőzésükből négyszer kikaptak (MAFC, MÁV-Előre, PSE, DEAC). A mieink idén 5 meccset játszottak, ezek közül 1 győzelem (DKSE) mellett 4 vereség (Dág, MAFC, Máv Előre × 2) szerepel a szevük mellett.

A kecskeméti röplabdások ellen már játszottunk a 2023/24-es szezonban. A novemberi megmérettetésen 1:3 arányban maradt alul a TFSE, fiaink az első szettben meg tudták fogni a KRC játékosait. Nagy Gergely tanítványai azóta javuló tendenciát mutatnak, igyekeznek minél hatékonyabb játékkal előrukkolni meccsről meccsre. Az alábbi linken tudjátok visszanézni azt az összecsapást:

Csapatunk centere, Füzék Zalán gondolatai a vasárnapi mérkőzést megelőzően: „Nagyon pozitívan, bizakodva várjuk a hétvégi mérkőzést. Az elmúlt hetek meccsein, illetve edzőmeccsein is egyre jobban működött a blokkmunkánk és a támadásaink hatékonysága. Ezen mutatók javításán kell továbbra is dolgoznunk és javítanunk, hogy ne legyen könnyű dolga a házigazda Kecskemétnek.”

Férfi Extraliga – 18. forduló
Kecskeméti RC – TFSE (02.11. 16:00)
Messzi István Sportcsarnok, Kecskemét

Szorítunk srácok, hajrá TFSE!