Női NBI Röplabda

Női Röplabda NBI kerethirdetés

Női röplabdacsapatunk fantasztikus évadot tudhat maga mögött. A 2020/21-es idényben úgy tudtak maradandót alkotni lányaink, hogy közben számos hátráltató tényező keresztezte útjukat. A hónapok során bebizonyosodott, milyen összetartó társaság is az övék, ugyanis egészen az NBI-es bajnoki rájátszásig meneteltek, ahol második helyen zártak.

A 2021/22-es szezon előtti alapozásnak augusztus 2-án vágtak neki a lányok. A hamarosan (októberben) induló új kiírás előtt a tavalyi évhez hasonlóan idén is nagyon fiatalra „sikeredett” a TFSE felnőtt női röplabdacsapatának kerete. Lányaink átlagéletkora 22,14 év! Következzék tehát a TFSE női felnőtt NBI-es röplabdacsapatának a kerete:

Érkeztek:

Cassandra Smits Van Oyen: Az Egyesült Államokból érkező fiatal játékos (2002-ben született) első évét kezdheti meg Európában. A középiskolai tanulmányaival frissen végző Cassandra az öccsével együtt utazik Budapestre, aki ugyancsak röplabdázik és férfi csapatunkat segítheti majd feladóként. A 183 cm magas feladó a Henderson-beli (Las Vegas) Coronado High School-ból érkezik hozzánk.

Cassandra Smits Van Oyen

Forrás: https://www.momentousvbc.com/

Halla Petra: Másik érkezőnk vezetékneve nem hiába cseng ismerősen, hiszen játékosunk, Halla Gréta nővéréről van szó. A 23 éves Petra már rendelkezik NBI-es tapasztalattal, korábban láthattuk is ellenünk játszani, amikor a Palotát erősítette. Csapatunkban nagy valószínűséggel szélső ütőként, átlóként fog pályára lépni.

Halla Petra

Forrás: http://palotaroplabda.hu/

Maradtak:

Benedek Gabriella: Szélső ütőnk 2020 nyarán érkezett hozzánk, ezt követően látszódott rajta, hogy könnyen beilleszkedett és hamar kiderült róla, mennyire stabil játékos is ő. Erős ütései és pontos szervái nagyon sokszor bizonyultak kulcsfontosságúnak a kiélezett pillanatokban. Gabriella megérzései reméljük idén is beteljesülnek, mivel a legutóbbi szezon előtt ő mondta ki először, hogy „képesek lehetünk meglepetést okozni.”

Benedek Gabriella

Boller Anna: Anna tapasztaltabb játékosaink közé tartozik, a mostani lesz a negyedik szezonja nálunk. Az ő személyében egy olyan játékost ismerhettünk meg, aki végtelen szorgalommal és alázattal rendelkezik. Az elmúlt egy év során még határozottabbá, pontosabbá és gyorsabbá vált, ami elsőszámú liberóként hatalmas előrelépés volt a csapatnak.

Boller Anna

Budaházy Boglárka: Az NBI-es ritmusba való belerázódás volt a célja Boginak tavaly nyári érkezésekor. Talán ő sem gondolta, hogy a koronavírus járvány és a sok sérülés miatt lesznek helyzetek, amikor alapemberként számítanak rá. Ezekben a szituációkban rendre megőrizte a hidegvérét és extra teljesítménnyel rukkolt elő.

Budaházy Boglárka

Czakó Bernadett: 23 éves játékosunk immáron 5. idényét kezdi meg csapatunknál. A legutóbbi szezon során többször is kamatoztatni tudta rutinját, kitartó munkájának pedig további fejlődés lett az eredménye. Betti reméljük, hogy továbbra is az a mosolygós center lesz a pályán, akinek megismerhettük.

Czakó Bernadett

Halla Gréta: A Halla család fiatalabbik, csapatunkat mégis jobban ismerő tagja második szezonjára készül a TFSE színeiben. Játéka tavaly ősszel folyamatos fejlődést mutatott, azonban a keretet is sújtó koronavírus-járvány és annak hatásai hónapokra megfosztották Grétit a röplabdázás örömétől. Amikor lányaink januárban újra mérkőzéseket játszottak, ő még a rehabilitációján dolgozott, azonban márciusra felépült és remek formában tért vissza a bajnokság legfontosabb időszakában. Bízunk benne, hogy idén is legjobb fényében tündökölhet fiatal reménységünk!

Halla Gréta

Kökény Nóra: Extraligát is megjárt feladónk beilleszkedése gyorsan és jól sikerült az elmúlt évad alatt. Pontos feladásaival, szemfüles megvillanásaival bármikor gondot tudott okozni az ellenfeleknek, jól időzített blokkjaival pedig nagyon fontos helyzetekben mentett a mieink javára. Erőnlétére és mentális egyensúlyára sosem lehetett panasz, nem csoda, hiszen sportkarrierje mellett pszichológusnak készül.

Kökény Nóra

Kreisz Kincső: Alig 18 éves játékosunk hatalmas reménységként érkezett csapatunkhoz 2020 nyarán. Első idénye az NBI-es tempó megszokásáról szólt, amiben tapasztaltabb csapattársai rendre igyekeztek segítséget nyújtani számára. Fejlődése érdekében felnőtt csapatunk mellett az U21-es keretben is játéklehetőséghez jutott és bízunk benne, hogy az előttünk álló időszakban újabb mérföldköveket ugorhat meg.

Kreisz Kincső

Nagy Viktória: A center pozícióban jeleskedő Nagy Viktória tavalyi átigazolásakor hangsúlyozta, hogy neki mennyit jelent egy olyan csapathoz kerülni, ahol valóban magyar játékosokkal zajlik az építkezés. Nálunk úgy tűnik megtalálta a helyét, amit márciusi betegségéig remek játékkal hálált meg. A koronavírusból való kigyógyulását követően most már 100%-os állapotban és motiváltan végzi felkészülését a 2021/22-es szezonra.

Nagy Viktória

Poór Alexandra: Csapatkapitányunk évről évre bebizonyítja, mennyire nagy a benne lakozó tűz és küzdeni akarás. A legutóbbi évad egyik legfontosabb periódusában érte sérülés, amiből összeszorítva a fogát, de fel tudott állni és a rájátszás végére játékra készen állt rendelkezésre. Alexandra az ötödik évadára készül a TFSE színeiben és reményei szerint idén újra szurkolók előtt játszhat majd…

Poór Alexandra

Radomszki Boglárka: Pontgyárosunk tavalyi szezonját nehéz magasztaló jelzők nélkül körülírni. Bogi egyéni teljesítményén túl mindig hangsúlyozta a csapategység fontosságát, erre kiemelt figyelmet szánt az első edzésektől kezdve a TFSE-be igazolását követően. Korábbi utánpótlásválogatottként és az extraligát megjárva idén sem lehet más a célja, mint a húzóember szerep.

Radomszki Boglárka

Török Petra: Török Petra kitűnő mintapéldája annak, hogy a munkába vetett hit viszi előre az embert. 2019-ben még U21-es csapatunkhoz érkezett, ahonnan hamar beverekedte magát az NBI-es keretbe. Az elmúlt évadban már egyértelműen alapemberként számolt vele szakmai stábunk. A koronavírus az ő szezonját sem kímélte, de ebből felépülve szorgalmának köszönhetően csak erősebbé és kitartóbbá vált, amit ősztől a pályán is megcsodálhatunk.

Török Petra

Villányi Brigitta: Brigi tavaly jolly joker szerepben tűnt fel, ugyanis az idény kezdetekor liberóként számoltak vele, a szezon második felére mégis visszatért ütő pozícióba, ahol nem vallott szégyent, sőt… Remek rugókkal rendelkezik, ennek következményét ellenfeleink rendre szomorúan nézhették, mivel sok-sok pontot termelt csapatunk javára. A 24. születésnapját hamarosan betöltő (08.10.) játékos rekordernek mondhatja magát lányaink közül abból a szempontból, hogy 6. évét kezdi meg a TFSE színeiben.

Villányi Brigitta

Összesítve tehát a keretünket ért változások a 2021/22-es szezonra:

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!