Férfi Extraliga Férfi NBI Röplabda

Nem nehezítettük meg a DEAC dolgát!

Extraligás férfi röplabdásaink 0:3-as vereséget szenvedtek a jelenleg 4. helyen álló Debrecen csapata ellen hazai pályán.

Fiaink nem kezdték jól a mérkőzést. Nívós riválisunk jó nyitásaival rövid idő alatt több pontos előnyre tett szert (3-10). A játszma közepén röplabdásainknak sikerült kicsit zárkózni (11-14), de a tapasztaltabb DEAC egy jó sorozattal ismételten megkönnyítette a saját dolgát. Röplabdásainknak nem volt ellenszere, a szett 12-25-ös debreceni sikerrel zárult.

A második etap eleje szorosabban alakult, de a DEAC egyesülete sorozatos ászaival ismételten ellépett. Akkora pontkülönbség alakult ki, hogy a TFSE-nek csekély esélye maradt a felzárkózásra. Ezzel a lehetőséggel nem is sikerült élnie fiainknak, a játszma 15-25-re zárult a debreceniek javára.

A harmadik játszmára állt össze a TFSE játéka. Az etap eleje nem kezdődött jól, de csapatunknak hatékony megoldásokkal a szett vége felé sikerült közel férkőznie ellenfelükhöz. 22-22-nél meg is volt az egyenlítés, majd a kiélezett végjátékban szettlabdához is jutott egyesületünk (24-23). Ezt az esélyt sajnos nem használnunk ki, és a debreceniek nem is adtak többet, hatékony megoldásaikkal végezetül 24-26-ra lezárták a mérkőzést.

TFSE – DEAC KTF 0:3 (12, 15, 24)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, 74 néző. V: Horváth M., Varga A.

TFSE: Tóth M. 4, Horváth B. 9, Füzék 1, Tóth K. 9, Gebhardt 6, Mihucz 4. Csere: Laczi, Tepszis (liberók), Quintz 3. Vezetőedző: Nagy Gergely.

Nagy Gergely tanítványai következőleg a PSE csapatával fognak megküzdeni idegenben. A Pénzügyőrrel fiaink legutóbb 0:3-as vereséget szenvedtek még novemberben, hazai környezetben.

Gyerünk fiúk, hajrá TFSE!