Kosárlabda Női NBI/A

Következik a Szekszárd

A Női NB I/A csoportjában szereplő csapatunk a hétvégi váratlan vereség és nagyon kevés pihenő után fogadja következő ellenfelét, az Atomerőmű Szekszárd KSC-t. A szekszárdi csapat jelenleg a negyedik helyen áll a tabellán, míg a mi lányaink a 6. helyen.

A tolnai együttes egy hosszabb pihenő után látogat otthonunkba, legutóbbi mérkőzésükön kis arányú vereséget szenvedtek a Sopron csapatától.

A két csapat találkozott már a bajnokság során, akkor a szekszárdi lányok hazai pályán tudtak felülkerekedni, de csak 2 ponttal.
A szekszárdi kékek mérlege: 12 győzelem és 5 vereség.

Az egyéni pont/meccs verseny tekintetében továbbra sincs változás, Alisia Jenkins vezeti és Chanise tartja a 4. helyét.
Dícsérendő a tolnai csapatban, hogy a TOP 20-ban 3 játékosuk is szerepel, Erica McCall(17.), Tyaunna Marshall (18.) és Ivana Dojkic(20.).

TFSE kiemelkedő dobói:

Alisia Jenkins: 21.8
Chanise Jenkins: 20.53
Bernáth Réka: 10.1
Süle Krisztina: 9.9 pontot átlagolnak meccsenként.

Ez a szekszárdi csapatnál a következőképp néz ki:

Erica McCall: 14.1
Tyaunna Marsall: 14
Ivana Dojkic: 13.8
Marie Ruzickova: 10.8
Sara Krnjic: 10.2
Studer Ágnes: 8.3

Azt már tudjuk, hogy egy jól felépített és csapatként remekül muzsikáló együttes lesz az ellenfelünk szerdán. A kérdés már csak az, hogy tudunk-e szépíteni az előző fordulóbeli vereségen.
Biztos ami biztos, a lányok csak úgy, mint a hétvégén, mindent meg fog tenni ennek érdekében. De ismét kelleni fog nekik egy kis plusz, ami TI vagytok, a szurkolók!

Nöi NB I/A csoport- 18. forduló

TFSE-MTK – Atomerőmű Szekszárd KSC

2020.02.12. 18:00 – MTK Kosárlabda Csarnok