Férfi MEFOB Kosárlabda Női MEFOB

Kosárlabda MEFOB körkép

Forrás: Szőke Henriett

A héten már a 3. fordulóját rendezték a Kosárlabda Egyetemi Bajnokságnak. A játéknapon, mind lányaink, mind srácaink pályára léptek. A hölgyek a PTE-PEAC ellen, fiaink pedig a Sopron ellen mérkőztek meg.

Női csapatunk ezúttal sem volt tétlen, rögtön a találkozó elején magukhoz vették az irányítást és negyedről negyedre tovább növelték az előnyüket. Minden mutatót tekintve sikert felülmúlnunk a pécsieket, kétszer annyi szerzett labdát, illetve lepattanót gyűjtöttünk és fele annyit adtunk el mint a hazaiak. Tehát lányaink újabb magabiztos győzelmet arattak és bizakodva várhatják a folytatást.

Végeredmény: PEAC – TFSE 60-108 (17-35, 16-30, 15-18, 12-25)

A hölgyekhez hasonlóan, férfi csapatunk is veretlen három összecsapást követően. A srácok a Sopron otthonában léptek parkettre. Ellenfelünk egyedül a lepattanók terén tudott minket felülmúlni, de a nagyon gyenge közép távolik miatt, egész egyszerűen nem volt esélyük a végső győzelemre. A srácok tették a dolgukat, Király Zalán és Polgárdy Ádám közel járt a 30 pontos álomhatárhoz. Egy játékos kivételével minden pályára lépő szerzett pontot, mondhatni igazi csapatmunka volt a soproniak legyőzése.

Végeredmény: SMAFC – TFSE 100-122 (18-39, 33-33, 18-33, 31-17)

Folytatás két hét múlva!
Hajrá lányok, hajrá fiúk! Hajrá TFSE!!