Férfi NBII Kosárlabda

Kezdődik a bajnokság!

Férfi kosárlabdacsapatunk a mai nap megkezdi bajnoki szereplését az NBII Balogh József (Közép A) csoportjában! Boros Zoltán tanítványai a tavalyi idényben nagyon szépen szerepeltek, azonban a NYÍKSE alakulata megálljt parancsolt nekik és végül a nyírségiek jutottak a rájátszásba.

A pontvadászatot a VMG DSE együttese ellen kezdik meg a srácok!

A 2021/22-es idényről és a változásokról a csapat oszlopos tagját, Félix Ákost kérdeztük:

Mik a várakozások az idei szezonra?

Igen erős csoportba kerültünk idén, ezért ha az első 3 csapat közt végzünk az év végén, az már nagy szó lenne.

Mivel lennél elégedett személy szerint?

Mivel teljesen átalakult a csapat struktúrája, elsősorban a folyamatos fejlődéssel lennék elégedett. A célunk nem lehet más, mint természetesen a lehető legtöbb mérkőzést megnyerni.

Mekkora volt a játékosmozgás a tavalyhoz képest?

Távozott a csapatból 4 kulcsjátékosunk (Szabó Domokos, Kovács Martin, Körömi László, Schubert Bence), viszont érkezett hozzánk 5 új játékos, akik mind a TF hallgatók, mondhatni házon belül oldottuk meg a problémát.

Összeállt már az idei keret?

Igen, végül a keretszűkítés után 15 fő maradt a keretben. Mesteredzőnknek, Boros Zoltánnak tehát lesz lehetősége az ellenfél összeállításához igazítania a rotációnkat.

A srácok az alábbi csapatokkal fognak megmérkőzni az előttünk álló bő nyolc hónapban:
Józsefvárosi KC, ELTE Fortis, BKG Príma Akadémia, BKG-Veresegyház, BRAVOS, BUDAFOK, HSE, Kiss Lenke KA, KKS, Közgáz SC és DSK/B, MAFC Martos, PILIS BASKET, SZPA-HSE, Újpest-MT II., VMG DSE

A fiúk programja itt érhető el!

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!