Röplabda U20

Kalocsai UP – Ezüstérem az osztályozón!

Kalocsai utánpótlásunk U20-as csapatára nagy nap várt Advent második vasárnapján Taksonyban, ugyanis eddigi teljesítményük megkoronázására került sor az osztályozón!

A lányok Rezák-Szabó Anna kíséretében indultak útnak, hogy szembenézzenek ellenfeleikkel a nagy napon. Többen lebetegedtek, illetve mások, akiket addig kínzott a kórság, friss emberként tértek vissza, de emiatt hetekkel később álltak újra csatarendbe. Szegény embert az ág is húzza, fontos posztról estek ki játékosok, így másoknak kellett posztcserét vállalniuk csapat érdekében.

Első ízben a BKGDSE-vel csaptak össze és sajnos későn találták meg a közös hangot a lányok. Az 1:3-as eredménynek ugyan a rivális örülhetett, aki a második diadalával kiharcolta a feljutást, de a mieinknek sem kellett szégyenkezniük a nap végén.

TFSE-Kalocsa BKGDSE 1:3 (14:25, 19:25, 25:20, 12:25)

A folytatásban a házigazdával néztek farkasszemet és bizony nagyon rossz napot fogtak ki a taksonyiak. Az előzőnél jóval magbiztosabb játékot mutatva arattak győzelmet a hölgyek és ezzel a 3 csapatos osztályozó második helyén zártak. Vezetőedzőjük szavaival élve, az első meccsen az adventi koszorú rózsaszín (hit), a másodikon pedig a lila (remény) gyertyát képviselték!

TFSE-Kalocsa BTDSE 3:1 (25:13, 25:22, 24:26, 25:12)

Gratulálunk a szép teljesítményhez és a második helyhez! Fel a fejjel csajok, lesz ez még így se!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!