Férfi Extraliga Férfi NBI Röplabda

Jól rajtoló riválishoz látogatunk!

Extraligás férfi röplabdacsapatunk október 11-én, szerdán a Vidux-Szegedi RSE otthonába látogat a bajnokság második fordulójában. Az aktuális ellenfél győzelemmel indította az idei szezont.

A TFSE-s fiúk a VRCK-tól elszenvedett 0:3-as vereség után sikerre éhesen várják a következő bajnoki összecsapást. Nagy Gergely tanítványainak nem sok ideje maradt a pihenésre, gőzerővel készülnek a szerdai meccsre, ahol elsődlegesen a hibák kijavításán dolgoznak.

Aktuális ellenfelünk tavaly hozzánk hasonlóan az NB I-ben szerepelt. A legutóbbi kiírást második helyen záró szegediek a szezon nyitányán öt szettes meccsen tudtak felülkerekedni a DEAC-on idegenben. Az első 4 szetten osztoztak a csapatok, a mindent eldöntő ötödikben viszont feltette az SZRSE gárdája az i-re a pontot. Ellenfelünk szoros és fárasztó találkozója számunkra kedvező lehetőség.

A Vidux-Szegedi RSE tapasztalt, nálunk jóval rutinosabb magból áll, akik sosem adják könnyen a bőrüket, pláne hazai környezetben. Tavaly kétszer is 3:0-ás vereséget szenvedtünk ellenük, ám megfiatalodott, lendületes játékoskeretünkkel bizakodunk abban, hogy idén sikerül őket megszorongatni.

Centerünk, Mihucz Csaba így vélekedik az előttünk álló mérkőzésről: „Tudjuk, hogy a szegediek komoly játékerőt képviselnek, keretük több tapasztalt játékost is tartalmaz. A fizikai erő, a dinamikus játék és a rengeteg edzés mellettünk szól, azon leszünk, hogy jó teljesítménnyel rukkoljunk elő. A kezdés nem úgy sikerült, ahogyan szerettük volna, de a két mérkőzés között azon vagyunk, hogy kijavítsuk az elkövetett hibákat.

Az összecsapást a Vidux-Szegedi RSE youtube oldalán tudjátok majd élőben követni: ITT

Férfi NB I Extraliga – 2. forduló
TFSE – Vidux-Szegedi RSE (10.11. 19:30)
Városi Sportcsarnok, Szeged

Sok sikert srácok, hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!