Kosárlabda Női NBI/A

Izgalmakban nem lesz hiány!

Élvonalban szereplő női kosarasaink a szezon eddigi legfontosabb mérkőzésére készülnek! Mindössze két meccsre vannak a rájátszástól, amihez előbb a Vasas Akadémiát kell hazai környezetben legyőzniük. Nem lesz egyszerű, bár Magyar Bianka tanítványai jó formában várják az összecsapást, ugyanez az ellenfélről is elmondható.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE!

A két fél első összecsapására decemberben került sor, akkor a Vasasnál 53-49-es hazai siker született. Az utolsó másodpercekig nyílt volt a küzdelem és nagy valószínűséggel most sem lesz másképp. A piros-kékek legutóbb a PINKK-et (68-99), azt megelőzően pedig a BEAC-ot (74-86) tudták megverni, de a mieink sem panaszkodhatnak, hiszen egy szekszárdi skalp szerepel a nevük mellett, illetve a BKG ellen is diadalmaskodtak múlthéten.

Lányainknak minimum 5 ponttal kell legyőzni a riválist, tekintettel a korábbi Vasason elszenvedett vereségre. Nem könnyű a feladat ezúttal sem, de már többször bizonyították, hogy nehéz helyzetekből is képesek felállni. Az alábbi statisztikai mutatók szerint mi vagyunk az esélyesebbek, de a bajnokság jelenlegi állása mást mutat. Egy biztos, izgalmakban nem lesz hiány!

A mérkőzést megelőzően Hegedűs Péterrel latolgattuk az esélyeket. Másodedzőnk kiemelte, ezúttal is szeretettel várnak minden szurkolót és hogy most lesz a legnagyobb szükség a támogatásra! A video megtekinthető az alábbi linken: ITT!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Március 4., szombat
18:00  TFSE-MTK – Vasas Akadémia
Budapest, MTK Kosárlabda Csarnok
Játékvezetők: Makrai Márton, Jakab László Imre, Szilágyi Bálint (Sarkadi-Nagy Ágnes)

Hajrá lányok, hajrá TFSE-MTK!